Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Εκβιάζει την βίαιη ανατροπή του!!!

Εκβιάζει την βίαιη ανατροπή του!!!


Ο ίδιος ο κ. Παπανδρέου δεν είναι δυνατόν, πιστεύουμε ότι θα αντιλαμβάνεται πως είναι ανεπιθύμητος για τον ελληνικό λαό. Το ξέρει σίγουρα. Όμως δεν θέλει να φύγει ντροπιασμένος, διωγμένος από τον ίδιο το λαό και να ευτελιστεί πολιτικά ο ίδιος και η δυναστεία των Παπανδρέου. Ούτε θέλει να φύγει ως ρίψασπις και πολιτικά δειλός. Επομένως τι του μένει να επιδιώξει; Είτε την ετσιθελική παραμονή του στην εξουσία, είτε την πολιτικά βίαιη ανατροπή του.

Προβλέπουμε ότι θα προσπαθήσει να εκνευρίσει με την απαθή πολιτική του πρακτική, όταν τα πάντα γύρω μας γκρεμίζονται και τις ωμές πολιτικές αναλήθειές του, όλους εκείνους, μέσα κι έξω από το ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι βλέπουν το αδιέξοδο και επείγονται να προλάβουν τα χειρότερα που έρχονται. Είτε λοιπόν θα τους σπάσει τον πολιτικό «τσαμπουκά» και θα τους καθυποτάξει, είτε θα τους εκνευρίσει και θα τους εξωθήσει σε κίνηση «ανατροπής». Ο αγώνας για την διατήρηση της εξουσίας του κ. Παπανδρέου, πήρε πλέον τη μορφή,…. αγώνα μέχρις εσχάτων, πάνω στο πτώμα της Ελλάδας.
Μετά φυσικά, την ανατροπή του, θα ακούμε διάφορα φερέφωνα να μιλάνε για συνταγματική «εκτροπή», καθώς και για ξεκίνημα νέων «ανενδότων». Για την «δημοκρατία» βεβαίως βεβαίως…
Θέλετε και μια πρόβλεψή μας; Η όλη στάση του κ. Παπανδρέου, δείχνει ότι έχει αποφασίσει να μην οδηγήσει ο ίδιος το ΠΑΣΟΚ στην επόμενη εκλογική του συντριβή. Κρατείστε το αυτό… 

Υ.Γ. Επειδή όμως, “ουδέν κακόν αμιγές καλού”, το ευχάριστο στην περίπτωση του κ. Παπανδρέου είναι ότι, με την τακτική του, εκτός από το ΠΑΣΟΚ, θα παρασύρει στο βυθό και ολόκληρο το πολιτικό σύστημα.
Μακάρι το τελευταίο να γινόταν ήρεμα και με πολιτική ωριμότητα. Δυστυχώς όμως, θα γίνει με επώδυνο τρόπο. 
πηγη olympia gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου