Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Έφτιαξαν ψεύτικο Twitter για τον Παπαδήμο

 
 
Λίγα λεπτά αφού ανακοινώθηκε επισήμως ότι ο κ. Γιώργος Παπανδρέου παραιτείται και ο κ. Λουκάς Παπαδήμος είναι ο νέος εντολοδόχος πρωθυπουργός, το νέο διαδόθηκε αστραπιαία από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. "Οι λογαριασμοί του Πρωθυπουργού σε Twitter, Flickr, Youtube, θα παραδοθούν στο νέο Πρωθυπουργό", έγραψε η ομάδα των συνεργατών του κ. Παπανδρέου σε ένα "τιτίβισμα" που ανέβασαν στο twitter. Βλέπετε, θεσμικά, η κωδική ονομασία primeminister "ανήκει" στο λαό και μόνο την ευθύνη της διαχείρισής της έχει ο εκάστοτε πρωθυπουργός.

Το περίεργο... ύποπτο είναι ότι λίγες ώρες μετά έκανε την εμφάνιση του στο Twitter λογαριασμός με το όνομα @PrimeministrGR -με τη διαφορά ότι ο νέος λογαριασμός δεν έγραφε @PrimeministerGR , όπως είναι ο θεσμικός λογαριασμός του εκάστοτε πρωθυπουργού-  και άρχισε να ενημερώνει... τιτιβίζοντας για τις ενέργειες του νέου πρωθυπουργού.

Μάλιστα, σε ένα από τα αρχικά “twitt” ο «πρωθυπουργός» διευκρινίζει σε εκείνους που τον «ακολουθούν», ότι δημιουργήθηκε αυτός ο λογαριασμός, καθώς δεν τους δόθηκαν τα στοιχεία για να έχουν πρόσβαση στο @PrimeministerGR που χρησιμοποιούσε μέχρι πρότινος ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.
PROTO THEMA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου