Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Τραπεζα (Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος)ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΕΛΛΑΔΟΣ


Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Νοεμβρίου 13, 2011
http://olympiada.files.wordpress.com/2011/11/181.jpg?w=320&h=161
Πρώτα να σας συγχαρώ για τη πολύ καλή δουλειά που κάνετε , Ανοιγέτε τα “μάτια” στο κόσμο η τουλάχιστον τους δίνετε μια σκέψη να βλέπουν κάποια πράγματα διαφορετικά. Με την σειρά μου να σας ευχαριστήσω και εγώ.
Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας κάτι που παρατήρησα, χωρίς να γνωρίζω αν το έχετε ήδη ανέβασει ή ασχοληθεί μαζί του. Παρατήρησα το εξής:
Η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος έχει βγαλει την ονομασία το της “Ελλάδος¨ και έχει παραμείνε σκέτο Εθνική Τράπεζα. Το Ελλάδος σβήστηκε απο μια λεπτή κίτρινη γραμμή, ακόμα και τα παραστατικά στα οποία αναγράφονταν η ονομασία της,  πλέον σιγά σιγά δεν υπάρχει και αλλάζει και αυτό (μάλλον λόγω αποθέματος) Μου έκανε εντύπωση όλο αυτό και ήθελα να το μοιραστώ με εσάς, Δυστυχώς δεν τράβηξα κάποια φωτογραφία να το παραθέσω σαν PrintScreen αλλά άμα βρεθείτε σε μια τράπεζα της εθνικής θα το δείτε και οι ίδιοι.
Ένα τελευταίο που θέλω να αναφέρω είναι για το site της εθνικής. Αν πατήσει κάποιος εθνική τράπεζα θα του βγάλει αυτό:   http://www.nbg.gr/ το site δηλαδή της εθνικής όπου αν μπει μεσα στο site θα δει πάνω αριστερά την εικόνα να αναγράφει μόνο ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ. Αμα το γυρίσει στα Αγγλικά θα είναι κανονικά NATIONAL BANK OF GREECE.
Αυτά ήθελα να σας πώ, κυρίως το πρώτο μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση μιας και συνένη τώρα η μπορεί να έχει και μήνες η αλλαγή της ονομασίας όσο για το site της εθνικής μπορεί και να υπήρχε δεν είμαι σίγουρος.
Ευχαριστώ για το βήμα, καλή δύναμη σε όλους και Ενωμένοι! 
Μιχάλης
απο το olympia gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου