Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Μεγάλη πολιτική εξόρμηση σε όλη την Ελλάδα αποφάσισε ο ΣΥΡΙΖΑ

Σκληραίνει τη στάση απέναντι στη νέα κυβέρνηση

Σε προσπάθεια ανασύνταξης «του αστικού πολιτικού συστήματος, του κεφαλαίου και του συστήματος διαπλοκής» αποδίδει ο ΣΥΡΙΖΑ τον σχηματισμό της κυβέρνησης συνεργασίας που αποφασίστηκε σήμερα και η οποία, σύμφωνα με τις προβλέψεις του, «έρχεται μαζί με σκληρότερα μέτρα και για την οποία ουδέποτε έχει ερωτηθεί ο λαός». Ταυτόχρονα ο ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζει μεγάλη πολιτική εξόρμηση σε όλη τη χώρα.

Στην απόφαση της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα και αποτελεί προϊόν της συνεδρίασης της περασμένης Κυριακής, επισημαίνεται ότι «είναι πια ολοφάνερο ότι οι ωμές, πραξικοπηματικές παρεμβάσεις της Ε.Ε., με τη συνενοχή της ελληνικής κυβέρνησης, οδηγούν σε περιορισμό της κυριαρχίας της χώρας και της λαϊκής κυριαρχίας».

Μπροστά σε αυτή την κατάσταση, αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ, η λύση είναι μία: κάθε μνημονιακή πολιτική πρέπει να ανατραπεί και κάθε μνημονιακή κυβέρνηση πρέπει να πέσει, έτσι ώστε να κληθεί να μιλήσει ο λαός.

Η Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή θέτει τις δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ σε εκλογική ετοιμότητα, ενώ επισημαίνεται ότι οι εκλογές για τον ΣΥΡΙΖΑ δεν αποτελούν μόνο θέμα αύξησης κάποιων ποσοστών. Ο στόχος είναι η αλλαγή των κοινωνικών και πολιτικών συσχετισμών.

Ο ΣΥΡΙΖΑ το επόμενο διάστημα θα οργανώσει μεγάλη πολιτική εξόρμηση, με ανοιχτές εκδηλώσεις, περιοδείες και συγκεντρώσεις, στην οποία θα αξιοποιηθούν οι βουλευτές και ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ο πρόεδρος της Κ.Ο., τα μέλη της Γραμματείας, όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Ταυτόχρονα, θα συγκροτηθούν όλες οι επιτροπές του εκλογικού αγώνα, με ευθύνη των οργάνων του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου