Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Οικονομικό αντάρτικο


Σήμερα ο πόλεμος πλέον είναι οικονομικός.Σπάζοντας βιτρίνες αθώων καταστηματαρχών, μουτζώνοντας και βρίζοντας και πετώντας πέτρες στα ΜΑΤ νομίζω...
οτι δεν θα καταφέρουμε απολύτως τίποτα γιατί απλά αυτά τα περιμένουν και έχουν ετοιμαστεί.
Άλλωστε αυτό δείχνουν τα αποτελέσματα.Απλά ο Γιώργος δεν μας το έκανε καλά και έστειλαν τον Λουκά να μας το κάνει καλύτερα η τουλάχιστον να προσπαθήσει. Όσο για τις απεργίες ... εδώ να μην σχολιάσω τίποτα. Μπορούμε κάλλιστα να απέχουμε εντελώς απο τις εκλογές - ναι ξέρω και ένας να ψηφίσει βγαίνει κυβέρνηση - αλλά αν δεν πας δηλώνεις έμπρακτα οτι δεν εισαι πλέον πελάτης τους.Μείωση παραγωγικότητας, αυτό θα τους τρελάνει.Ας παγώσουν και λίγο οι εισπρακτικοί μηχανισμοί, τόσα χρόνια παγωμένοι ήταν.Μην ακούτε τις ειδήσεις τους, έτσι θα καταλάβουν ότι τα μηνύματα δεν περνάνε.Αφήστε που έτσι θα αποκτήσετε δική σας γνώμη γιατί ως γνωστόν τα ΜΜΕ διαμορφώνουν την κοινή γνώμη.Αυτό λένε και στους πρωτοετής στις σχολές δημοσιογραφίας.ΦΠΑ και αποδείξεις? Τι είναι αυτό?
Τρόφιμα μόνο Ελληνικά αυτό δεν αρέσει καθόλου στις πολυεθνικές.Μην ξεχνάτε τα Carefour είναι Γαλλικά, τα ΑΒ Βελγικά.Φάρμακααααα εδώ κάνουμε στάση.Γιατροί μην βλέπετε μόνο μισθούς και υπερωρίες.Να επιμένετε στα Ελληνικά αντίγραφα φάρμακα.Η δραστική ουσία ειναι αγορασμένη απο την ίδια ακριβώς βιομηχανία -Γερμανική, Ελβετική, Αμερικάνικη απο εκεί ακριβώς που αγοράζουν και οι πολυεθνικές.Μα τα έκδοχα θα σας πουν?.....κουραφέξαλα η ζελατίνη και η ζάχαρη είναι ίδια παντού.Όσο μπορείτε μακρυά απο δάνεια και πιστωτικές κάρτες. Από εκεί κερδίζουν οι τράπεζες.Τα χρήματα μας - οτι έχει απομείνει δηλαδή - τους τα δίνουμε να τα φυλάνε και όχι να τα παίζουν σε ομόλογα και μετοχές. Αλήθεια οι Τράπεζες έχουν αγοράσει CDS?? Κάτι μου λέει βαααιιιιβααααιιιαααα. Είναι σαν να μην έχει πυροσβεστήρα μια ταβέρνα.Ρούχα παπούτσια σιγά σιγά πίσω στα Ελληνικά. Έτσι θα ανοίξουν χιλιάδες δουλειές. Μείωση της χρήσης ΙΧ στο ελάχιστο. Η μείωση στην κατανάλωση της βενζίνης θα τους σκοτώσει.Μείωση στην αγορά παιχνιδιών -για λίγο θα είναι - μετράνε δις απο τελωνειακούς δασμούς απο την Κίνα.Γαλακτοκομικά αποκλειστικά και μόνο Ελληνικά.Πατάτες και ιδιαίτερα λεμόνια μόνο Ελληνικά.Βεβαιωθείτε οτι οι Ελληνικές επιχειρήσεις ειναι όντος Ελληνικές και δεν έχουν απλά Ελληνικό όνομα.Αυτές δεν αποδίδουν ΦΠΑ και ασφαλιστικές εισφορές.Τα βρίσκουν ....αλλιώς προεκλογικά.Αλλαγή στα ελαστικά αυτοκινήτων μόνο όταν πρέπει.Ενας καλός χημικός θα σας πει. Μην ξεχνάτε οτι τα λεφτά μας πάνε έξω και τα παλιά ελαστικά στο Αιγαίο μας.Λόγο ελαιολάδου, τα σαπούνια μας ειναι τα καλύτερα στον κόσμο.Αυτό το αντάρτικο λέγεται οικονομικό αντάρτικο που αν προσθέσουμε το αντάρτικο της πλατείας ο κάθε Παπαδήμος θα αποτύχει. Οταν αποτύχει τοτε και μόνο τότε θα μας λάβουν τα αφεντικά του υπόψη. Ετσι δεν θα μας σώσουν αλλά θα σωθούμε.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου