Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Η βόμβα Τσίπρα που πανικόβαλλε τους τραπεζίτες και τα υποθηκευμένα ΜΜ”Ε”: Το αυτονόητο που έπρεπε να ζητά οποιοσδήποτε “αστός”, “τεχνοκράτης”, “δυτικός” κλπ.


Να γιατί άρχισαν να ουρλιάζουν εν χορώ τα ΜΜ”Ε” πως “Ο Στρατούλης θα μας πάρει τα λεφτά από τις τράπεζες” και άλλα φαιδρά. Αυτό που σας είχαμε αποκαλύψει από το πρωΐ και έφερε αναταράξεις στο σύστημα της διαπλοκής, ειπώθηκε και επίσημα από το στόμα του Τσίπρα. Δείτε το....


. Δημόσιος έλεγχος στο τραπεζικό σύστημα και παύση των διοικήσεων τους.

Άμεση δημοσιοποίηση της έκθεσης της BlackRock.

Δηλαδή, αυτό που έκανε η μητέρα της ελεύθερης οικονομίας, οι ΗΠΑ μετά την κατάρρευση της Goldman Sachs, το ακούμε όχι από τα χείλη κάποιου φιλελεύθερου ή “αστού”, αλλά από τον Αλέξη Τσίπρα!

Το αυτονόητο για κάθε δυτική οικονομία, που θα είχε ήδη γίνει σε κάθε ευνομούμενη χώρα, εδώ αποτελεί επίσημη ομερτά. Από το άθλιο σύστημα διαπλοκής τραπεζιτών – εκδοτών – πολιτικού προσωπικού που είναι αποκλειστικά υπεύθυνο για την κατάρρευση της χώρας. Γι’ αυτό και η έκθεση της BlackRock κρατιέται ως επτασφράγιστο μυστικό την στιγμή που θα έπρεπε να είναι στα χέρια του εισαγγελέα.

Γι’ αυτό οι διοικητές των τραπεζών συνεχίζουν να παραμένουν αλώβητοι όταν στην Αμερική έβγαιναν από τα γραφεία τους με χειροπέδες.

Μα αυτές οι δύο κινήσεις έπρεπε ήδη να έχουν γίνει από την “Τρόικα”, εάν είχε την παραμικρή ειλικρινή, τεχνοκρατική διάθεση! Όχι βέβαια, η Τρόικα αντανακλά την πολιτική του ΔΝΤ που είναι η εκποίηση του δημοσίου πλούτου σε τιμές εξευτελιστικές. Κάθε ψήγμα ανάπτυξης της οικονομίας, αυτομάτως θα σταματήσει την απαξίωση των assets της χώρας. Τυχαίο ότι λίγες ημέρες πριν τις εκλογές, περάστηκαν κατεπειγόντως τα “ασημικά” στο περιβόητο ταμείο ιδιωτικοποιήσεων;

Μην ανησυχείτε πάντως και μην ουρλιάζετε. Η κυβέρνηση έχει ήδη συμφωνηθεί και θα μετέχουν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ.

Read more: http://www.trelokouneli.gr/2012/05/blog-post_8347.html#ixzz1uIotjzTq

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου