Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Π.Καμμένος : Δεν δίνω ψήφο εμπιστοσύνης!

http://img.protothema.gr
 
Πράξη θα κάνει τις απειλές του ο κ. Παναγιώτης Καμμένος ο οποίος μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής ξεκαθάρισε ότι «διαφωνώ με την κυβέρνηση και δεν της δίνω ψήφο εμπιστοσύνης παρα το γεγονός ότι το κόμμα μου στηρίζει».
 
Ο βουλευτής της ΝΔ εξήγησε ότι  «είναι πρωτοφανές να συζητούμε για προγραμματικές δηλώσεις για μια κυβέρνηση που δεν ψηφίστηκε αλλά αποτελείται από τους ίδιους υπουργούς της προηγούμενης που παραιτήθηκε. Λυπάμαι που ο πρωθυπουργός δεν είναι εδώ. Μάλλον του συνέστησαν να με αποφύγει γιατί ξέρουν ότι διαφωνώ» είπε και σημείωσε πως «σύμφωνα με την ομιλία του κ. Παπαδήμου η νέα κυβέρνηση δεν είναι μικρής πνοής αλλά 5 ετών».
 
Επιπλέον, ο κ. Καμμένος επιτέθηκε με σφοδρότητα στον υπουργό Περιβάλλοντος Γιώργο Παπακωνσταντίνου, ο οποίος βρισκόταν στα υπουργικά έδρανα, κατηγορώντας τον για «παραποίηση των στατιστικών στοιχείων της ελληνικής οικονομίας» ενώ έθεσε ερωτήματα για το αν ο πρώην πρωθυπουργός προετοίμαζε «από πολύ νωρίτερα την είσοδο της χώρας στο ΔΝΤ», αν μέλος της οικογένειάς του «συμμετείχε σε κερδοσκοπικά παιχνίδια εις βάρος της χώρας», ενώ επικαλέστηκε δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας "Le Monde"για να αφήσει αιχμές και για τον κ. Λουκά Παπαδήμο  λέγοντας ότι «ήταν πρωτεργάτης της Goldman Sachs».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου