Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

Μας έκαναν ανέκδοτο μέχρι και στην Ταϊβάν! – VIDEO


Σε κινούμενο σχέδιο που σχεδίασαν στη μακρινή Ταιβάν ειδικά για εμάς, διακωμωδούν τη διαμάχη των ηγετών των δύο μεγαλύτερων πολιτικών κομμάτων στην χώρα μας, για τον σχηματισμό της νέας κυβέρνησης.

Στο βίντεο διάρκειας 1 λεπτού που ακολουθεί, και δημοσιεύει το περιοδικό Time, οι Ταϊβανοί σχεδιαστές του New Media, που έχουν γίνει γνωστοί για την σκληρή τους σάτιρα διεθνώς, περιγράφουν με το δικό τους τρόπο την άνοδο και την πορεία του Γιώργου Παπανδρέου και τη σχέση του με τον Αντώνη Σαμαρά, στο Πανεπιστήμιο στις ΗΠΑ. Και το video αυτό, που γίνεται παγκοσμίως γνωστό μέσω του TIME δείχνει το......
ιδιαίτερα βαρύ και αρνητικό κλίμα που έχει διαμορφωθεί σε όλο τον κόσμο για την χώρα μας
Συγκεκριμένα αναφέρει: “Η άνοδος και η πτώση του Γιώργου Παπανδρέου. Είτε το πιστεύετε, είτε όχι, ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου και ο αρχηγός της αντιπολίτευσης, Αντώνης Σαμαράς, ήταν συγκάτοικοι στο Πανεπιστήμιο στις ΗΠΑ. Έκαναν πλάκα ότι μια μέρα θα ρίξουν την δικτατορία και θα κυβερνήσουν μαζί την Ελλάδα”. Μετά όμως ξεκινά η διαμάχη μεταξύ τους, όπως φαίνεται στο βίντεο. Μάλιστα ο καθένας κρατάει από μια ασπίδα, αντίστοιχη του κόμματός του!



“Ο Παπανδρέου έγινε στη συνέχεια πρωθυπουργός, όπως ο πατέρας και ο παππούς του. Παρόλα αυτά η θητεία του ήταν μια καταστροφή! Και η ελληνική κρίση ξέσπασε. Αφού κάλεσε σε συμφωνία τον αντίπαλό του Αντώνη Σαμαρά, ο Παπανδρέου δέχτηκε να παραιτηθεί. Τώρα όμως οι δυο τους διαφωνούν για τις λεπτομέρειες της μεταβατικής κυβέρνησης.
Ο Παπανδρέου δεν είναι ο μόνος Ευρωπαίος ηγέτης που αναγκάζεται να παραιτηθεί εξαιτίας της κρίσης χρέους. Ο Μπερλουσκόνι έμεινε επίσης εκτός δουλειάς!” καταλήγει το σατιρικό βίντεο.
ekdosi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου