Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Welt: “Πυροβολήστε” την Ελλάδα… Ξεσαλώνουν οι νεοναζί της Γερμανίας με τον Ελληνόφωνο πρωθυπουργό να τους δίνει την αφορμή.



Φωτογραφία – ιστορικό ντοκουμέντο: Γυναίκα περιμένει την εκτέλεση της από τους Ναζί.
Ο Γιώργος Παπανδρέου με την εκστρατεία δυσφήμισης της χώρας και του Ελληνικού λαού, είναι πλέον ξεκάθαρο ότι υπηρετεί σχέδιο εξόντωσης. Οικονομικής, πιστεύαμε μέχρι σήμερα. Βλέποντας όμως αυτόν τον τίτλο σε Γερμανική εφημερίδα, καταλαβαίνουμε ότι ο κίνδυνος Εθνικής τραγωδίας είναι ορατός.

Ο Γιώργος Παπανδρέου και όσοι τον στηρίζουν πρέπει να λογοδοτήσουν. Αυτό το κατάπτυστο άρθρο έχει μείνει ακόμα αναπάντητο, επωάζοντας το αυγό του φιδιού για την επίθεση ή στην καλύτερη, την αδιαφορία της διεθνούς κοινότητας για το δράμα των “μιαρών Ελλήνων”, που “το αξίζουν”.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας Die Welt, η ευρωπαϊκή οικονομία κρέμεται πλέον από μία κλωστή. Όπως αναφέρεται σε άρθρο της εφημερίδας, οι Ευρωπαίοι ηγέτες, και κυρίως οι Μέρκελ και Σαρκοζί, συνεπικουρούμενοι από την Κριστίν Λαγκάρντ του ΔΝΤ, αισθάνονται τη σοβαρότητα της κατάστασης. Για το λόγο αυτό, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ήταν ιδιαίτερα πιεστικοί απέναντι στον Έλληνα πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου κατά την πρόσφατη συνάντησή τους στις Κάνες.
Ξεκαθάρισαν πως ο χρόνος για την Ελλάδα τελειώνει, η υπομονή των δανειστών έχει και τα όριά της, και τόνισαν σε διάφορους τόνους, γεγονός που δεν διέψευσε ούτε ο ίδιος ο κ. Παπανδρέου στις δηλώσεις του αμέσως μετά τη συνάντηση αυτή, ότι σύντομα οι Ευρωπαίοι θα κληθούν να πάρουν τις οριστικές τους αποφάσεις για την Ελλάδα και το χρέος.
Την ίδια στιγμή, στην ουρά για χρηματοδότηση περιμένει και η Ιταλία του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, με πολλαπλάσιο μάλιστα χρέος…
Το δημοσίευμα καταλήγει με την παρατήρηση ότι «όταν κάποιος τραβάει το πιστόλι, κάποια στιγμή πρέπει να πυροβολήσει»… Σαφέστατη η αναφορά στις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα και στην καθυστέρηση για σχηματισμό ισχυρής κυβέρνησης, είτε μετά από διενέργεια εκλογών είτε με ευρεία συναίνεση…
Η μετάφραση του άρθρου από τα “Επίκαιρα”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου