Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Σαμαράς: Στις εκλογές θα αναμετρηθεί ο αριστερόστροφος μηδενισμός με τους νοικοκυραίους




Παραθέτω ένα απόσπασμα από τη σημερινή δήλωση του Αντώνη Σαμαρά μετά τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας:

Στις εκλογές που έρχονται δεν θα μετρηθούν «κομματικές επιρροές»... Θα αναμετρηθούν, από τη μία οι αριστερόστροφες συνιστώσες ενός αδιέξοδου μηδενισμού, παρέα με έναν...


...τυχοδιωκτικό λαϊκισμό, και από την άλλη, οι
δημιουργικές και ευρωπαϊκές δυνάμεις των νοικοκυραίων, της παραγωγής, οι δυνάμεις της Ελπίδας.…

Θα αναμετρηθεί το χθες, όπου βρίσκεται η χώρα καθηλωμένη επί δεκαετίες, με το αύριο, που είναι δικό μας, φτάνει να είμαστε ενωμένοι. Αληθινά ενωμένοι. Όσο ποτέ ενωμένοι… Και αυτό είναι που θέλω να πιστέψετε. Γιατί αυτό είναι το μήνυμα της Πατρίδας μας…».

Σχόλιο Παραπολιτικής: Η Ιστορία προσφέρει στον Αντώνη Σαμαρά μια χρυσή ευκαιρία να μην πληρώσει τα δεκάδες λάθη του. Ο άνθρωπος που έριξε την κυβέρνηση Παπαδήμου για να γίνει πρωθυπουργός παίζει πλέον μόνος στο χώρο των ευρωπαϊκών δυνάμεων.

Ότι είναι λίγος το ξέρουμε, ότι είναι τόσο λίγος που επιμένει να μιλάει για "νοικοκυραίους" κι άλλα τέτοια μας εκπλήσσει δυσάρεστα. Ας τον μαζέψουν οι Νεοδημοκράτες, αλλιώς ας τον διώξουν.

Σχόλιο απο antistasiaka nea .κυριε σαμαρά θα θέλαμε τώρα προεκλογικά να μας πείτε ποιο είναι οι νοικοκυραίοι και ποιοι οι άλλοι!!!!!
αν τελικα οδηγήσετε την χωρα σε ενα άτυπο εμφύλιο νοικοκυραιων και μη, τοτε λυπαμε αλα είστε
άξιο τεκνό των συμφερόντων που εκπροσωπείται!!!!!

2 σχόλια:

  1. Συγνώμη …. αποκάλεσε ο Σαμαράς 1.500.000 ανέργους ανοικοκύρευτους? Και θα δώσει την μάχη για αυτοδυναμία μαζί με τους νοικοκυραίους?....Αντώνη σε βλέπω στο 10 και κάτι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι συνιστώσες της ζωής (ΣΥΡΙΖΑ) και οι συνιστώσες του θανάτου (ΠΑΣΟΚ- ΝΔ)
    Μια εισαγωγή στον ανυσματικό λογισμό της Ζωής και του Θανάτου

    Στο Δεξιόστροφο σύστημα συντεταγμένων έχουμε τα ανυσματικά μεγέθη

    Ας δεχτούμε ότι τελικά, με ένα μαγικό τρόπο αποδεχόμενοι τα 300 έως 1000 ευρώ για μηνιάτικο, πληρώνουμε φόρους και χαράτσια.
    Ας δεχτούμε ότι μειώνουμε τα έξοδα των παιδιών μας (ρούχα, βιβλία…).
    Ας δεχτούμε ότι τρώμε κρέας μία φορά την εβδομάδα.
    Ας δεχτούμε ότι δεν θα ανάβουμε το καλοριφέρ το χειμώνα παρά για μόνο μία ώρα την ημέρα.
    Ας δεχτούμε ότι δεν θα παίρνουμε φάρμακα αν αρρωστήσουμε.
    Ας δεχτούμε ότι θα καταθέσουμε τις πινακίδες των αυτοκινήτων μας (για όσους δεν το έχουν ήδη κάνει) για να μη πληρώνουμε τέλη, service, ασφάλεια και βενζίνη.
    Ας δεχτούμε ότι κάνουμε το χατίρι της Μέρκελ και μετατρέπουμε το σκατό μας σε παξιμάδι και ξεχνάμε την όποια έννοια της αξιοπρεπούς διαβίωσης μια για πάντα.

    Πράγματι το εσωτερικό γινόμενο των παραπάνω ανυσμάτων στο δεξιόστροφο σύστημα συντεταγμένων τείνει στο μηδέν ….δηλαδή στον θάνατο

    Άσκηση1 τα παραπάνω να αποδείξετε με την ψήφο σας ότι δεν ισχύουν σε ένα αριστερόστροφο σύστημα συντεταγμένων.

    Ασκηση2 αποδείξατε με την ψήφο σας ότι.. το «περίφημο» θεώρημα samara 1.500.000 άνεργοι = ανοικοκύρευτοι δεν ισχύει στο αριστερόστροφο σύστημα συντεταγμένων

    ΑπάντησηΔιαγραφή