Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Ζητώ τα δύο κτήματα στο χωριό το οικόπεδο με την οικοδομή να πάνε στο Κράτος. Διότι τα παιδιά μου δεν έχουν χρήματα για φόρους και χαράτσια.

Συγκλονίζει η τελευταία “παραγγελία” του αυτόχειρα πατέρα της Εύβοιας...

Από τον Δημήτρη Ηλιόπουλο
http://www.dimithliop.blogspot.com/

Το αίμα του κυλάει, εκδίκηση ζητάει!
«ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΩΣ ΕΔΩ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΕΙ;»Η συγκλονιστική προθανάτια κραυγή του 56χρονου άνεργου οικογενειάρχη, πατέρα δύο έφηβων κοριτσιών που έδωσε τέλος στη ζωή του στις αρχές της εβδομάδας στο «Νησί των Ονείρων» της Εύβοιας, αποτυπώθηκε σε ένα κομμάτι χαρτί. Τα όσα έγραψε με τρεμάμενο χέρι ο πνιγμένος στα χρέη πολίτης πριν πατήσει τη σκανδάλη της καραμπίνας, είναι παραγγελία για απονομή δικαιοσύνης στους επίορκους πολιτικούς που γονάτισαν στους Γερμανούς και οδήγησαν εκατομμύρια Έλληνες στην εξαθλίωση.
Το πλήρες κείμενο της επιστολής είναι...
 το εξής:
«Αυτούς που μας έφεραν ως εδώ ποιος θα τους δικάσει; Χωρίς εργασία, χωρίς σύνταξη, χωρίς μέλλον για τα παιδιά μου(παιδιά μας). Ζητώ τα δύο κτήματα στο χωριό το οικόπεδο με την οικοδομή να πάνε στο Κράτος. Διότι τα παιδιά μου δεν έχουν χρήματα για φόρους και χαράτσια. Ο κύριος εισαγγελέας, ο δικηγορικός σύλλογος και τα ΜΜΕ να τα βοηθήσουν σε αυτό. Είναι μικρά και χωρίς πατέρα. Την ομορφότερη οικογένεια έχω όμως με τα λάθη μου την κατέστρεψα. Όποιος μπορεί να τα βοηθήσει παρακαλώ».
Την επιστολή του αυτόχειρα που πήρε την βάρκα και πέρασε απέναντι στο μικρό νησάκι (το νησί των ονείρων, όπως το λένε οι ντόπιοι) την αφιερώνουμε σε όσους Νενέκους, Εφιάλτες και Ιούδες πούλησαν την πατρίδα μας.

  σχόλιο ...Αυτούς που μας έφεραν εδω θα τους δικάσουμε εμείς φίλε μου .
                 Και οταν απο εκει ψηλά θα βλέπεις την ποινή , να είσαι σίγουρος
                 οτι θα νοιώσεις   δικαιοσύνη .      
               .
                 Οσων άφορα τα αγγελούδια σου μην ανησυχείς θα τα προσέχουν
                 οι αληθινοί ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!!
                
                 antistasiaka nea!!

1 σχόλιο: