Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Το μνημόνιο δημιουργεί ομάδες κρούσης στην επαρχία!


Ακραίες ομάδες κρούσης δημιουργούνται στην επαρχία, όπου η κρίση απλώνει, μετά τις μεγάλες πόλεις, και εκεί απειλητικά...
τις δαγκάνες της. Τόσο από αριστεριστές όσο και από ακροδεξιούς. Αιτία γέννησής τους το μνημόνιο και η αντίδραση σ' αυτό και στους υποστηρικτές του. Αυτοαποκαλούνται "εξοργισμένοι" και "απελπισμένοι". Και απειλούν τους πολιτικούς ότι θα τους θάψουν.
Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση της νεοσύστατης οργάνωσης "Χ", που πρωτοεμφανίστηκε στα Γιάννινα, χτυπώντας, με ήπιο προειδοποιητικό τρόπο , τα πολιτικά γραφεία και των 5 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ. Δηλαδή των Μιχάλη Παντούλα, Βαγγέλη Αργύρη, Θανάση Οικονόμου, Κώστα Τασούλα και Σταύρου Καλογιάννη. Μάλιστα έστειλε προκήρυξη και φωτό στα ΜΜΕ. Στην προκήρυξη αναφέρεται μεταξύ άλλων: "Δεν ανήκουμε σε κόμμα-παράταξη-χώρο-κίνημα. Ανήκουμε στους εαυτούς μας και στην ΠΑΤΡΙΔΑ που μας γέννησε. Αν θέλετε σώνει και καλά να μας βάλετε ταμπέλα, απλά ονομάστε μας ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΥΣ!». Ενώ μπορείτε παραιτούμενοι μαζικά να διαλύσετε τη βουλή και να πάμε σε εκλογές ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ! Κάποιοι από εμάς που απευθύνουμε αυτό το μήνυμα στην κοινή γνώμη είμαστε άνεργοι νέοι, κάποιοι με δάνεια-θηλιές στο λαιμό, κάποιοι πολύτεκνοι δεν έχουμε να πάρουμε καν το γάλα για τα παιδιά μας, κάποιοι συνταξιούχοι που τους αφαιρείται το δικαίωμα να ζήσουν αξιοπρεπή γηρατειά. Μας καταστρέφετε τη ζωή καθημερινά! Μας γδέρνετε τα όνειρα! Ντρεπόμαστε που περνιέστε για Έλληνες και τάχα κόβεστε για να σώσετε την Ελλάδα! Την κηδεία δεν θα μας την κάνετε εσείς, εμείς θα σας θάψουμε πρώτοι. Θυμάστε το ρητό «το δις (και πολλάκις) εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού;» Αλλά μας συγχωρείτε! Τι σχέση μπορεί να 'χει η Σοφία και η Ανδρεία με σας; Θέλετε λεξικό για να κατανοήσετε τις έννοιες!". Ε, η αγανάκτηση κάπου θα ξεσπάσει.
katoci.com

1 σχόλιο:

  1. Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ειναι πλεον παραδομένη.Ας μην το βάλουμε κάτω παιδιά,η ψυχή μας είναι και θα είναι Ελληνική.Ας το αποδείξουμε στα παιδιά μας,στα εγγόνια μας,στην Ιστορία μας την ίδια,στους χιλιάδες ανθρώπους που βγήκαν στους δρόμους στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες και φώναξαν "Είμαστε όλοι ΄Ελληνες".Η Ιστορία επαναλαμβάνεται...΄Ηρθε η ώρα να πάρουμε ξανά στα χέρια μας τις τύχες μας.Η ΕΛΛΑΔΑ υπάρχει όσο υπάρχει ζωντανός έστω και μόνο ένας ΄Ελληνας πάνω στον πλανήτη αυτόν.ΕΙΜΑΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΟΙ!!!!!!!
    ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή