Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Η μπλόφα της Ευρώπης





From HEIL GAP ( or mind the GAP)

Υπάρχουν δύο τρόποι για να κατακτηθεί και να υποδουλωθεί ένα έθνος.
Ο ένας είναι με το σπαθί . Ο άλλος είναι με το χρέος . John Adams, 1826

Η Fed Reserve , η ΕΚΤ, το ΔΝΤ, η Παγκόσμια Τράπεζα και σχεδόν όλες οι κεντρικές τράπεζες ανήκουν σε Πεφωτισμένους ιδιόκτητες (εκτός από το Ιράν, τη Μιανμάρ και Βόρεια Κορέα)( ενώ Έθνη όπως η Λιβύη έχουν βομβαρδιστεί και κατακτηθεί επειδή είχαν την κεντρική τους τράπεζα ) .
Μέσω αυτών των κεντρικών τραπεζών οι Illuminati ασκούν την εξουσία του Μαμμωνά τους : Την παγκόσμια ηγεμονία του «fiat » νομίσματος.
Αυτές οι τράπεζες που ανήκουν στις 13 Σατανικές οικογένειες ( ως ο σπόρος του φιδιού ), υποδουλώνουν τον κόσμο μέσω του χρέους!

Ελέγχουν και χειρίζονται τον κόσμο μέσω των “Fiat” νομισμάτων τα οποία δημιουργήθηκαν εκ του μηδενός. Με αυτή τη δύναμη, μπορούν να εξαγοράζουν …..
τα σκουλήκια τους πολιτικούς μας , που υποθηκεύουν την πατρίδα μας , χρεώνοντας την για άχρηστες σπατάλες …. όπως ακριβώς κάνουν χρόνια τώρα το μπατσοκ και η Νου-Δουλα …..

Αλήθεια ….εκείνος ο κα(η)μένος …. Πόσα χρόνια ήταν βουλευτής της Ν.Δ. ; …
Τώρα δηλαδή ξύπνησε ; Τώρα κατάλαβε τι σημαίνει νεοφιλελευθερισμός ;
Χα, χα, χα ….
Και όχι μόνο Βουλευτής αλλά και Υπουργός της νου-δούλας , του κόμματος που κατακλέψε την Ελλάδα …. με αρχηγό το παχουλό ανιψάκι ( τώρα ανιψάκι του εθνάρχη ….ή ανιψάκι του συνεργάτη των Γερμανών στην κατοχή ; … δεν γνωρίζω ….)

Με κάτι τέτοιους λοιπόν συνεργάζονται οι illuminist , έτσι ώστε να καταλαμβάνουν τις χώρες ….. να συνθλίβουν τις οικονομίες τους …… τα νομίσματα ….. να σκηνοθετούν επιθέσεις (σκεφτείτε το Ιράν)…. με αποτέλεσμα την άνοδο των τιμών …. μεγαλύτερη φτώχεια ….. πείνα …. θάνατο …. δυστυχία ….. παίρνετε μια ιδέα ;



Λοιπόν, ίσως θα με πιστέψετε τώρα ……η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα μόλις έχει αλλάξει αυθαίρετα τους όρους όλων των ελληνικών ομολόγων ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ …. Ώστε να μην υπάρχει ουδεμία εμπλοκή των πλέον σε οτιδήποτε αφορά την αγορά τους ή κάποια δικαστική επανεξέταση .
Έτσι με μια κίνηση του χεριού της , άλλαξε τους όρους ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΙΔΙΚΩΝ ΤΗΣ ελληνικών ομολόγων.
Ενώ θα καταστρέψει οικονομικά όλους άλλους : τους ασφαλιστικούς οργανισμούς , τα ταμεία , τις ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρίες της χώρας μας και τους Έλληνες που κατέχουν ελληνικά ομόλογα, καθιστώντας όλα τα ελληνικά ομόλογα ουσιαστικά άχρηστα χαρτιά με μηδενική υπολειμματική αξία.

Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) δανείζει χρήματα από την αγορά ομολόγων των διαφόρων εθνών της ευρωζώνης. Έτσι, στην περίπτωση αυτή, η ΕΚΤ είναι «η τράπεζα» και η Ελλάδα είναι ο δανειολήπτης. Όταν η Ελλάδα δανείζεται χρήματα από την ΕΚΤ από την πώληση των ελληνικών ομολόγων της ΕΚΤ, υπάρχει αυτό που λέμε ένα “συγγραφή συμβατικών υποχρεώσεων “. Το διμερές αυτό συμφωνητικό είναι το σύνολο των όρων που συνδέονται με το εν λόγω ομόλογο , συμπεριλαμβανομένης της ημερομηνίας λήξης, το επιτόκιο του, καθώς και τους άλλους νομικούς τους όρους του μηχανισμού εγγύησης.

Πως η ΕΚΤ αυθαίρετα και μονομερώς έχει προβεί σε ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΟΡΩΝ συμβολαίου του συνόλου των ελληνικών ομολόγων που κατέχει ; Συγκεκριμένα, η ΕΚΤ έχει αφαιρεθεί την «ρήτρα συλλογικής δράσης” από τα ομόλογα που κατέχει η ΕΚΤ –
ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ η ΕΚΤ .

 

Τι είναι μια «ρήτρα συλλογικής δράσης;” Έχουμε ξαναγράψει στα νούμερο 1 - 2 και 3 του Η ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΓΑΠα , ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ , ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ , ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΜΑΣ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ , ότι πρόκειται για μια διάταξη που επιτρέπει εις την πλειοψηφία των ομολογιούχων , να συμφωνήσει για τους όρους αναδιάρθρωσης του χρέους , που ακολούθως θα ισχύουν και για όλους τους κατόχους ομολόγων.
Με την κατάργηση της «ρήτρας συλλογικής δράσης», η ΕΚΤ έχει θέσει τον εαυτό της υπεράνω από τον κάθε άλλο ομολογιούχο ελληνικού χρέους , και έχρισε την ίδια «προτιμώμενη», που σημαίνει ότι αν υπάρχει μια ελληνική προεπιλογή, η ΕΚΤ πηγαίνει στην πρώτη θέση της ουράς αναμονής , και παίρνει το 100% της αξίας της διάσωσης που μπορεί να παραμένει στα ελληνικά ομολόγα , και όλοι οι άλλοι ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ , απλώς και μόνο επειδή η θέση Της ΕΚΤ επί των ελληνικών ομολόγων είναι αρκετά προτιμώμενη , ώστε « να καθαρίσει εύκολα ». Η ΕΚΤ λοιπόν τίθεται τώρα εντελώς εκτός του κράτους δικαίου στο οποίο υποτάσσεται ο κάθε άλλος ομολογιούχος .

Αν μπορούν να το κάνουν αυτό , μπορούν να κάνουν τα πάντα . Οι όροι για κάθε χρέος μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Είναι απλά θέμα χρόνου πριν η ΕΚΤ το κάνει αυτό και με άλλες χώρες της Ευρωζώνης . Το σύνολο του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού και οικονομικό συστήματος , το κράτος δικαίου, και ο ίδιος ο πολιτισμός κυριολεκτικά καταρρέουν μπροστά στα μάτια μας.

Εδώ αξίζει να επαναλάβουμε ότι ο λεχρίτης ο Jean-Claude Trichet κατόρθωσε , μέσα σε δυο χρόνια και μάζεψε Ελληνικά ομόλογα ονομαστικής αξίας 50 δις ευρώ , ενώ τα αγόρασε στο 20 % της αξίας των , Όπως το αντιλαμβανόμαστε , η ΕΚΤ αγόρασε ομολόγα ονομαστικής αξίας 50 δισ. ευρώ. Τα ομόλογα τα πλήρωσε με έκπτωση . Θα ανταλλάξει τώρα τα ομόλογα αυτά με τα νέα ομόλογα, και να θέσει τα νέα ομόλογα στα βιβλία της στην ονομαστική τους αξία. Η διαφορά μεταξύ των χρημάτων που καταβληθήκαν για τις αρχικές ομολογίες , και, της ονομαστικής αξίας των νέων ομολόγων είναι το “κέρδος”. Όπως σημειώνεται , τα νέα ομόλογα θα έχουν αγοραία αξία και θα είναι επίσης άμεσα διαπραγματεύσιμα το ταχύτερο δυνατόν .
Φανταστείτε κέρδος …. …. Και όλα αυτά επειδή η χοντρομπαλάδικη σαρξ …. αγρόν ηγόραζε …. Γράψε λάθος HEIL GAP …. ενώ η χοντρομπαλάδικη σαρξ ….ηγόραζε κάτι άφαντα γαλλικά υποβρύχια …… λαμβάνοντας μαζί με το άλλο το
« ανώμαλο »…δάνεια από το ΔΝΤ-ΕΚΤ-ΕΕ για να τα εξοφλήσει !
Όλα μαζί αυτά του 2010 συν εκείνα τα 4 (τα αδελφάκια αυτού που γέρνει ) .
ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ .
Έτσι λοιπόν ….. σαν καλοί προδότες που είναι τα εξόφλησαν …. και το θέμα έληξε!
ΤΙ ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΑΛΑΒΑΜΕ ΠΟΤΕ , ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ !
Να είναι καλά οι ψηφοφόροι τους που θα τους επανεκλέξουν .
(εκτός βεβαίως και ΕΑΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ σαπίσουν σε κάποιο ελληνικό ξερονήσι …. π.χ. στα Ίμια … )
(α …τι ωραία η ιδέα σου HEIL GAP …. )
 
 
το λάβαμε με e mail

3 σχόλια:

  1. http://www.netnewsgr.gr/2012/02/banksters_23.html

    Όλος ο χρυσός της Ελλάδας ανήκει πλέον στους ξένους banksters ! (συμφωνά με τους όρους του μνημονίου )

    From HEIL GAP ( or mind the GAP )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. SIMERA KSIPNISAN OI NEOFILELEFTHEROI ROUFIANOI TIS OLYMPIA.GR
    GIA TA OMOLOGA TIS EKT POY GRAFAME STO PARAPANO ARTHRO I MPLOFA TIS EVROPIS

    FAINETAI OTI DEN MPOROYSAN NA TO APOKRIPSOYN ALLO OI NOUDOULES


    ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
    EAN MPOREITE ANEVASTE AFTO

    Η Τρόικα έλεγε: «Μου χρειάζονται ακόμη 352 εκατομμύρια ευρώ, κόψτε το κεφάλι σας να τα βρείτε».

    http://1greek.wordpress.com/2012/03/05/%CE%B7-%CF%84%CF%81%CF%8C%CE%B9%CE%BA%CE%B1-%CE%AD%CE%BB%CE%B5%CE%B3%CE%B5-%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CF%87%CF%81%CE%B5%CE%B9%CE%AC%CE%B6%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CE%BA%CF%8C%CE%BC%CE%B7-3/

    http://www.netnewsgr.gr/2012/03/352.html


    HEIL GAP ( or mind the GAP)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Ελλάδα θα μπορούσε να οδηγηθεί σε προεπιλογή μέσα σε λίγες ώρες .

    http://1greek.wordpress.com/2012/03/08/%CE%B7-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1-%CE%B8%CE%B1-%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%81%CE%BF%CF%8D%CF%83%CE%B5-%CE%BD%CE%B1-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CE%B7%CE%B8%CE%B5%CE%AF-%CF%83%CE%B5-%CF%80%CF%81%CE%BF/



    From HEIL GAP ( or mind the GAP )

    ΑπάντησηΔιαγραφή