Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΑ.ΣΟ.Κ


ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ 
                                           Αθήνα, 23 Φεβρουαρίου 2012
 
  Οι δανειστές και οι Τραπεζίτες σώζονται.
          Ο Ελληνικός Λαός οδηγείται στην εξαθλίωση.
Ξένες με το ΠΑΣΟΚ αυτές οι πολιτικές.
 
Η συμφωνία για τη νέα δανειακή σύμβαση αποτελεί μία από τις πιο μαύρες σελίδες της σύγχρονης Ελληνικής ιστορίας.
Η Ελλάδα και ο λαός της μετατρέπεται σε σύγχρονη αποικία  της Γερμανίας, όπου τα πάντα βρίσκονται υπό αμφισβήτηση ακόμη και η δυνατότητα των πολιτών της χώρας να επιβιώσουν.
Η Εθνική μας Ανεξαρτησία  ακυρώνεται και η διακυβέρνηση της χώρας παραδίδεται στα χέρια των σύγχρονων οικονομικών και πολιτικών κατακτητών, που απαιτούν μέχρι και την κατοχύρωση μέσω του Συντάγματος της υποχρέωσής μας να ζούμε και να εργαζόμαστε προκειμένου
να τους εξοφλήσουμε.
Η Ελλάδα οδηγείται μέσα από τον συνδυασμό της σκληρής λιτότητας, του εργασιακού μεσαίωνα και της μεγέθυνσης της ύφεσης στο βασανιστικό δρόμο της εξαθλίωσης, της υποτέλειας, της καταστροφής, του ξεπουλήματος.
Όσοι  σήμερα πανηγυρίζουν εμφανιζόμενοι σαν  σωτήρες της χώρας  οφείλουν να αναλογιστούν  τις τεράστιες  και ιστορικές  τους ευθύνες. Οφείλουν να αντιληφθούν ότι παραποιώντας και προσβάλλοντας την εντολή του ελληνικού λαού, μπορεί να εξυπηρέτησαν στο μέγιστο βαθμό τους δανειστές, τους τραπεζίτες και τους νέους μας δυνάστες αλλά πρόδωσαν με προκλητικό τρόπο έναν ολόκληρο λαό.  Έναν υπερήφανο λαό!
Η νέα συμφωνία υπόσχεται  ατελείωτη φτώχεια  για όλους τους Έλληνες, τεράστια ανεργία, καταστροφή κάθε αναπτυξιακής δυνατότητας και ξεπούλημα κάθε περιουσιακού στοιχείου. Η νέα συμφωνία μπορεί να εξασφαλίζει ένα σημαντικό κέρδος για τους δανειστές αλλά αποτελεί το τελειωτικό χτύπημα για την ελπίδα αυτή η χώρα να μπορέσει να σταθεί και πάλι στα πόδια της.
Η Ελλάδα μετατρέπεται σε χώρα υπό κατοχή και μένει μόνο η απόφαση για την ακριβή ώρα της εκτέλεσης ενός ολόκληρου λαού.
Οι  αποφάσεις που  καταπατούν βασικές  αρχές του Συντάγματος, που οδηγούν τη χώρα στην παραίτησή της από κάθε έννομο συμφέρον, που οδηγούν στην παραίτηση από ασυλία όχι μόνο του Ελληνικού Δημοσίου αλλά και της  Τράπεζας της Ελλάδος, για πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού κράτους καταδεικνύουν σοβαρότατες πολιτικές ευθύνες για όσους την υποστηρίζουν.
Οι πανηγυρισμοί για βιώσιμο χρέος γρήγορα  θα αποδειχθούν χωρίς περιεχόμενο  καθώς το μίγμα της πολιτικής  όχι μόνο δεν θα μειώσει το χρέος  αλλά αντίθετα θα το εκτινάξει σε δυσθεώρητα ύψη.
 
Ακόμα και αν κανείς αποδεχτεί το «βιώσιμο»  του χρέους είναι καθαρό ότι κανείς πολίτης αυτής της χώρας δεν θα μπορέσει να επιβιώσει σε συνθήκες άγριας λεηλασίας του εισοδήματός του, ατελείωτης φορολογικής επιδρομής και σκληρής λιτότητας. Τα νέα μέτρα τον Ιούνιο θα παγώσουν τα χαμόγελα όσων θεωρούν ότι μπορούν με διλημματικό τρόπο να κοροϊδεύουν το λαό.
Ψεύδονται και το γνωρίζουν. Προτιμά όμως ο δοτός Πρωθυπουργός να εισπράξει τα εύσημα των Ευρωπαίων δυναστών από το να σταθεί στο ύψος των εθνικών του ευθυνών!
Είναι προφανές ότι συνεχίζουμε μια πορεία χωρίς ελπίδα και χωρίς διέξοδο.
Δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε, δεν μπορούμε να συναινέσουμε στη λεηλασία του λαού και της χώρας..
Το  ΠΑΣΟΚ οφείλει  να πάρει θέση.
Οφείλει να συζητήσει και να αποφασίσει. Αν θα ταχθεί με τις επιλογές του συμβιβασμένου Πρωθυπουργού κ. Παπαδήμου, εκπροσώπου των τραπεζικών συμφερόντων ή αν θα ταχθεί με τις ανάγκες του δοκιμαζόμενου και προδομένου ελληνικού λαού. Και θα το κάνει. Όσοι σχεδιάζουν στα μυαλά τους ένα ΠΑΣΟΚ συνώνυμο της εξάρτησης και της εξαθλίωσης πλανώνται πλάνην οικτράν.
Οι  Αποκριές άλλωστε σε λίγο τελειώνουν και οι μάσκες θα πέσουν!

το δελτίο τύπου μας ήρθε με e mail και οφείλουμε να το αναρτήσουμε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου