Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Ναι σε όλα εσείς; Χ σε όλους σας, εμείς !!!!


Ναι σε όλα εσείς; Χ σε όλους σας, εμείς
Ολόκληρη η προκήρυξη της ομάδας "Χ"

Προς τους ‘‘πατριώτες’’ βο(υ)λευτές ..

Κοινοποίηση προς κάθε ευαίσθητη κεραία!

«Προδότες σας σιχαθήκαμε! Ναι σας σιχαθήκαμε, ΟΛΟΥΣ όσους ψηφίσατε ‘ναι σε όλα’, ναι στη φτώχεια και τη σκλαβιά: ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ-ΝΤΟΡΑ και όλο το κακό συναπάντημα! Θα μας βρίσκετε απέναντί σας !!!

Και εσείς, αριστερές δυνάμεις ΣΥΡΙΖΑ –ΚΚΕ,

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ Α Ν Τ Ι Δ Ρ Α Τ Ε;

ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΝΗΣΙΑ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΑ????!!!!
Ενώ μπορείτε παραιτούμενοι μαζικά να διαλύσετε τη βουλή και να πάμε σε εκλογές ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ!!!!!
Κάποιοι από εμάς που απευθύνουμε αυτό το μήνυμα στην κοινή γνώμη είμαστε άνεργοι νέοι, κάποιοι με δάνεια-θηλιές στο λαιμό, κάποιοι πολύτεκνοι δεν έχουμε να πάρουμε καν το γάλα για τα παιδιά μας, κάποιοι συνταξιούχοι που τους αφαιρείται το δικαίωμα να ζήσουν αξιοπρεπή γηρατειά.

Μας καταστρέφετε τη ζωή καθημερινά! Μας γδέρνετε τα όνειρα! Ντρεπόμαστε που περνιέστε για Έλληνες και τάχα κόβεστε για να σώσετε την Ελλάδα! Την κηδεία δεν θα μας την κάνετε εσείς, εμείς θα σας θάψουμε πρώτοι. Θυμάστε το ρητό «το δις (και πολλάκις) εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού;» Αλλά μας συγχωρείτε! Τι σχέση μπορεί να ‘χει η Σοφία και η Ανδρεία με σας; Θέλετε λεξικό για να κατανοήσετε τις έννοιες!!

‘Ναι σε όλα’ εσείς; Χ σε όλους σας, εμείς !!!!

Η Ρωμιοσύνη δεν πουλιέται ρε! ΔΕΝ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ!!!

ΥΓ: Μπορεί να καθαρίζετε τις πινακίδες των γραφείων σας που τις ‘λέρωσαν’, αλλά Η ΒΡΩΜΙΑ ΠΟΥ ΒΑΡΑΙΝΕΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ όσο οινόπνευμα και να βάλετε. Κι αυτό γιατί θέλετε ειδική απολύμανση στις ψυχές σας!!!»

Δεν ανήκουμε σε κόμμα-παράταξη-χώρο-κίνημα. Ανήκουμε στους εαυτούς μας και στην ΠΑΤΡΙΔΑ που μας γέννησε (αν αυτό χωράει στη λογική σας!!!!). Αν θέλετε σώνει και καλά να μας βάλετε ταμπέλα, απλά ονομάστε μας ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΥΣ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου