Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Ευχαριστώ ALPHA που έμαθα ότι σώθηκε η Ελλάδα μου.



 Γράφει η Χριστιάνα, με γυρισμένα τα μάτια ανάποδα….. Λοιπόν.
Όποιος από εσάς ΤΟΛΜΗΣΕΙ να μου κακολογήσει ξανά το δελτίο του Μέγκα, θα έχει να κάνει μαζί μου. ΜΗΝ μου ξαναπείτε κακή κουβέντα για Μανώλη , Όλγα, Γιαννάκη και Παύλο. ΜΗΝ ξαναπείτε ότι το δελτίο στηρίζει την Χούντα. Οι άνθρωποι κάνουν την δουλεία τους (σωστά έβαλα τον τόνο) επαγγελματικά και αμείβονται αδρά για δούλοι.
Όπως οι…………..   πολυτελείας. ( ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΩ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ, ΘΑ ΤΑ ΠΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΚΑΣΩ  :)     )
Άσε που όταν βάζεις Μέγκα, ΞΕΡΕΙΣ τι σε περιμένει.
Έχεις ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΟΥ ρε αδερφέ……
Έπαθα μεγάλη ζημιά πριν μια ώρα. Έφαγα ήττα με την σέσουλα. Ένα λάθος κουμπί.
-Βάλε Μέγκα- λέει ο παππούς.
Θεόστραβη η γιαγιά, αντί να πατήσει το ρημάδι το 4, πατάει το 7 από κάτω.
7 το κουμπί, 7 και η ώρα.
ALPHA.  ΔΕΛΤΙΟ. Σρόιντερ στην οθόνη.
Κολλάω. Δεν το είχα ξαναδεί ποτέ. ΔΕΝ βλέπω τηλεόραση. Κακώς, κάκιστα. Τώρα θα βλέπω, θα φορτώνω, θα γκαρίζω και ΟΠΟΙΟΣ με ακούσει.
10 λεπτά ρεπορτάζ για το Eurogroup.
Στο οποίο, παρουσιάστηκαν οι ηγέτες ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟΙ από την 12άωρη συνεδρίαση…..Λιώμα!!!!!! Κουτούλαγαν!!!!!!!!
( Ενώ εσείς που διαβάζετε τώρα, κάνετε 3 χρόνια SPA στις Άλπεις. ΔΕΝ σας έχει γίνει το σκατό παξιμάδΙ!!!!! Όχι. Κακιούλες)
10 λεπτά μου ταλάνιζε μια απαισιοτάτη γυναικεία φωνή τα αυτιά για την κούραση των ηγετών, για το μικρόφωνο του ATM -Greek- Prime Minister και για τα πήγαινέλα με τους ιδιώτες επενδυτές……
Εάν ΔΕΝ ζούσα στην Ελλάδα και έβλεπα ΑΥΤΟ το ρεπορτάζ, θα έπεφτα στα πόδια του Βενιζέλου και θα τον ευχαριστούσα που με έσωσε.
ΜΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΦΑΝΟΥΡΙΟ!!!!!!!
Και μετά σκάνε οι σχολιαστές.
Ο κύριος Βερύκιος (καλέ παίζετε και on T.V. ;;;;;; Πρωινά στο αυτοκίνητο σας άκουγα, μέχρι που σας έφαγε ο Τράγκας…Είδατε για να μην βλέπω τηλεόραση τι χάνω;;;;;), ο οποίος μόνο τον σταυρό του δεν έκανε από την μεγάλη ελληνική επιτυχία. Και είχε ΦΡΙΚΤΟ άγχος για το αν θα προλάβουν να ψηφιστούν μέχρι τέλος του μήνα οι……..ευνοικές για την Ελλάδα…..απαιτήσεις……προκειμένου να πάρουμε τα λεφτά …..ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟ ΤΟΥ ΜΑΡΤΙΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΡΕ πόσο αλάτι έριξα στον κιμά από τα νεύρα μου…..
Αλλά αυτό ΔΕΝ ήταν τίποτα μπροστά στην κυρία Παπαδάκου……
ΚΑΛΕ ΚΥΡΙΑ!!!!! Νομίζω ότι σας θυμάμαι από την Ελευθεροτυπία. Νομίζω επίσης ότι……είχατε κάνει σημαία σας να ξεσκεπάσετε κάποιο….σκάνδαλο.
Τέλος πάντων. Περασμένα ξεχασμένα. Οι άνθρωποι αλλάζουν. Μπορεί να λαθεύω κι εγώ. Πάντως ΣΗΜΕΡΑ, η κυρία Παπαδάκου, έδωσε τα εύσημα στον Πρωθυπουργό για τις εξαιρετικές του ικανότητες στην διαπραγμάτευση και……..ΚΥΡΙΩΣ στον Ευάγγελο Βενιζέλο ο οποίος, πρώτον κατακουράστηκε τόσες ώρες να διαπραγματεύεται και δεύτερον…..ΔΕΝ υπολόγισε το πολιτικό κόστος και έγινε υπουργός Οικονομικών προκειμένου ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!
Ο κιμάς, ΔΕΝ το συζητώ, έγινε από μόνος του ένα τεράστιο μπιφτέκι στην κατσαρόλα…..
Δηλαδή ρε αδέρφια, αν το ΑΤΜ Prime Minister ΔΕΝ ήταν καλός διαπραγματευτής, ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ;;;;;
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΥΛΙΓΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΓΙΑ ΣΚΛΑΒΟΥΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;
ΕΙΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ;;;;; ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ;;;; ΔΕΝ ΦΟΒΑΣΤΕ;;;;;; ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΙΧΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ ΜΕΣΑ ΣΑΣ;;;;; ΠΟΣΑ ΦΡΑΓΚΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΕΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ΠΟΣΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Τσιμπήστε τώρα και το επιδόρπιο. Μετά από όλα αυτά τα πετυχημένα και κατορθωμένα στις Βρυξέλλες, μετά από την διασωθείσα Ελλάδα, ρίχνουν και ένα ρεπορτάζ στις λαικές αγορές που άνθρωποι ΟΛΩΝ των ηλικιών, ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ άνθρωποι, σπεύδουν στις 3 το μεσημέρι να πάρουν ό,τι έμεινε τζάμπα. Που παραγωγοί αφήνουν -ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ- πίσω τους σακκούλες με φρέσκα φρούτα για να τα πάρουν αυτοί που πεινάνε.
Αυτό ρε ALPHA, ΔΕΝ χρειαζόταν να το δω. Αυτό το βλέπω και το ΖΩ κάθε Παρασκευή μεσημέρι.
Γιατί ο κυρ Γιώργος ο παραγωγός είναι λεβέντης και περήφανος και ΔΕΝ αντέχει να βλέπει την Κυρία που μέχρι πριν 2 χρόνια του σήκωνε τον πάγκο, να αγοράζει από μισό κιλό και….αν.
Είναι ΣΚΛΗΡΗ η καθημερινότητα καρντάσια δημοσιογράφοι. Ακόμα και αν επικοινωνείται-η καθημερινότητα- μέσα από ένα πληκτρολόγιο, είναι ΣΚΛΗΡΗ, ΟΔΥΝΗΡΗ και πολλές φορές ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΗ.
Μην παίζετε με την φωτιά λοπόν.
Και….φυσικά, το κλείσιμο της αυλαίας έγινε με ένα ρεπορτάζ για τα παιδιά που εγκαταλείπουν την Ελλάδα πανικόβλητα για να βρουν δουλεία..( πάλι σωστός ο τόνος…..)
Της διασωθείσας Ελλάδας από τον εξαίρετο Πρωθυπουργό και τον ικανότατο Υπουργό Οικονομικών…..
Δεν με ξαφνιάσατε. Δεν με θυμώσατε. Δεν με ντροπιάσατε.
Με αφυπνήσατε ΚΙ ΑΛΛΟ.
Και θα σας κάνω μια ψύχραιμη πρόβλεψη, γιατί-άσχετα με τις πολιτικές μου πεποιθήσεις- ουδέποτε κόλλησα σε κόμματα και, ΚΥΡΙΩΣ, ουδέποτε έβαλα αριστερές και δεξιές χαζολογίες πάνω από την Ελλάδα μου.
Προβλέπω, ότι αν μας αφήσετε να ψηφίσουμε ΚΑΠΟΙΑ στιγμή, θα δείτε ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΥΛΑ ΝΟΥΜΕΡΑ, που θα σας κοπεί η λαλιά και θα σας φύγει το χαμογελάκι, το υφάκι και το στυλάκι.
Να δω Παναγιά μου, 20% Παπαρήγα και άλλο 20% Χρυσή Αυγή και ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ να ψάχνεστε να κάνετε αναλύσεις.
Αμ δε!!!!!  ΔΕΝ θα αναλυόμεθα πλέον. Θα σας έχουμε πάρει φαλάγγι.


OLYMPIA GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου