Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

19:23Σήμερα ξημερώματα από την Ελλάδα άρχισαν το Τρίτο Παγκόσμιο

  • 4862
     



World War III 250x180 Σήμερα ξημερώματα από την Ελλάδα άρχισαν το Τρίτο Παγκόσμιο

Προκατακτικα ειναι πολεμος κεφαλαιων προτου καταληξει σε διεθνεις γεωπολιτικους ανασχηματισμους και συμφορες για την Ευρωπη και την
ανθρωποτητα. Μια και τωρα υπαρχουν τα μεσα να αφανησουμε τα παντα, θα βρουν το τροπο να επαναφερουν με τη μεθοδηκοτητα που ανεκαθεν διαθετουν και την την πληρη αποσυνθεση των λαων του ανθρωπινου γενους βιολογικα και ψυχικα που δεν βηματιζει στο τροχαδιν τους.
Νυχτα γιναν ολα. Στο τοπο λυκνο της Δημοκρατιας. Απο τη συγχρονη ιστορια κατι δεν τους πηγαινε ποτε καλα με αυτο το μικρο μεγα μερος της γης που εδωσε στον ανθρωπο τις αξιες της ελευθεριας και Δημοκρατιας.

Δεν ειδαν ποτε το φως της ημερας τα τελευταια τους πεπραγμενα. Το συγχρονο τυπο Γενοκτονιας λαων της σημερινης κυριαρχης ταξης πραγματων
στο διεθνες γιγνεσθε. Νυχτα του Αγιου Βαρθολομαιου για το εθνος μας. Να ξημερωνει Πεμπτη Φεβρουαριου 9 εν ετει 2012. Αθηναι. Ελλας. Η κερκοπορτα ανοιγει και παλι εκ των εσω για να περασουν οι βαρβαροι κρατωντες ενα δραμι μελανιου και τσουβαλια υποσχεσεις. Στο σκοταδι που επικρατει θυσιαζοντε πατριδα, πολιτες, οικογενειες, Δημοκρατια, Εθνικη κυριαρχια, μοχθοι και αγωνες γενεων Ελληνων για να ειμαστε εμεις ελευθεροι, μελλον και ελπιδα των παιδιων μας, ολα μαζι παραδινοντε με υπογραφες στους παλαι ποτε κατακτητες μας.
Αν στην Ακροπολη ακομη κυματιζει η γαλανολευκη ειναι γιατι τουτη τη στιγμη στο Βερολινο συναζοντε να ετοιμασουν την μεγαλη τελετη αποκαθηλωσης ετσι ωστε να δουν ολοι οι μικροι της γης και να παραδειγματιστουν. Να δηλωσουν υποταγη ανευ μαχης κατα τα προτυπα τους. Εχουν μαθει καθε λιγο να αιματοκυλουν την Ευρωπη. Τοτε μια Ελλαδα σταματησε της θηριωδιες τους. Ακομη δεν εχουν ξεπληρωσει οικονομικα και ηθικα τις τεραστιες υποχρεωσεις τους για τα δεινα οπου εφεραν στο τοπο μας. Ερχοντε να προσθεσουν και αλλα τωρα στους ανοιχτους τους λογαριασμους με την Ελλαδα και την Ευρωπη. Αυτη τη μικρη Ελλαδα, με τη μεγαλη ψυχη που ποτε δεν την λυγισαν. Ο λαος της, το Εθνος των Ελληνων αδελφοι μου θα τους σταματησει και τωρα. Μπορουμε. Μας το ζητουν οι προγονοι μας. Η ιστορια μας. Η δικαιωσυνη, η αξιοπρεπεια και η ανθρωπια. Ολοι αυτοι που τολμησαν να τους πουν το ΟΧΙ, με τα μυδραλια τους εκτελεσαν και στρατιες εκαψαν ζωντανους. Μα το ζητουν οι ψυχες των αδελφων μας που ξεφυτρωνουν μεσα τα αποκαηδια οπου αφησαν πισω τους.
Ψυχες των προγονων μας δωστε μας δυναμη. Πανε το λαο μας σαν κοπαδι στα σφαγεια. Θα πουλησουν και το αιμα μας. Δεν παει αλλο. Θεε της Ελλαδος και του κοσμου ολου δωσε δυναμη στο εθνος μας. Να νοιωσουν αδιαπραγματευτα και βαθεια στα κοκκαλα τους οτι δεν εχομε υποθηκευση ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ. ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.
Γιωργος Τζανετατος/ Chicago

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου