Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΩΝ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΜΕ ΔΕΟΣ!


Μιλάμε οι άνθρωποι είναι καθηγητές του εκβιασμού. Τους κοιτάνε τα κακόμοιρα τα υπαλληλάκια των εισπρακτικών εταιρειών και παίρνουν μαθήματα. Εκείνοι τι έχουν. Τέσσερα κατοστάρικα μισθό, το προϊστάμενο από πάνω να τους ραπίζει και ένα πολίτη από την άλλη μεριά του τηλεφώνου που τους ρίχνει μπινελίκια.

Ενώ, οι άλλοι αυτοί που έχουν καπαρώσει τη καρέκλα της εξουσίας, έχουν όλα τα όπλα τα πόδια τους. Αντί για ένα ψωροτηλέφωνο έχουν όλα τα κανάλια της τηλεόρασης, το τύπο, ραδιόφωνα, χρήμα, ότι γουστάρουν! Χωρίς ωράριο. Από το πρωί που ανοίγουμε το μάτι μας μέχρι που κοιμόμαστε μόνο ντουντούκες που δεν έχουν βάλει σε κάθε γειτονιά να φωνάζουν

"αν δεν υπογράψουν οι πολιτικοί , αν δεν πληρώνεις εσύ, αν δεν υπόταχτείς στις εντολές των αποικιοκρατών, θα εξαθλιωθείς, θα πεινάνε τα παιδιά σου , θα πεθάνουν τα γερόντια σου στο δρόμο, θα σέρνεσαι σα σκουλήκι, θα σου πάρουμε τα σπίτια, τη μάνα, το πατέρα!!!

Ένα καινούργιο πολιτικό σύστημα γεννιέται στο κόσμο. Ονομάζεται ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΉ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ. Υπερχρεωμένα κράτη με υπερχρεωμένους πολίτες, όλοι στις Τράπεζες, πατρίδες και λαοί καταχωρημένοι σε παγκόσμιους Τειρεσίες, με ξαμολυμένους εισπράκτορες να εκβιάζουν, να τρομοκρατούν, να απαιτούν...

Τι?

Τους τόκους του τίποτα. Τους τόκους από αριθμούς που γράφονται στα καντράν. Το εικονικό χρήμα. Το χρήμα που έχει ξεφύγει πλέον από την υλική του υπόσταση και λειτουργεί σαν αριθμός. Ένας αριθμός που καταχωρείται σε μια οθόνη και χωρίς να το πιάσει κανένας στο χέρι του γεννάει ήδη τόκους και δεσμεύσεις.

Όλη αυτή η μόρφωση στα διεθνή Πανεπιστήμια, η εκπαίδευση , χρόνια σπουδών, χιλιάδες καθηγητές, εκατομμύρια βιβλία, αιώνες ανάπτυξη και προόδου χρησίμευσαν για να εκπαιδεύσουν υπαλλήλους εισπρακτικών εταιρειών? Να χέσω τη μόρφωση, τα πτυχία σας, τους τίτλους σας και τη σπαταλημένο μυαλό σας στα περιττώματα της ανθρώπινης ζωής που εξυπηρετείτε.

ΑΛΛΗΛΟΎΙΑ!!!
 http://vasiliskos2.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου