Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Σαμαράς: Εγώ κατάφερα να σταματήσω τους κεραυνούς!


Η απόδειξη της σωτηριας παρέμβασης Σαμαρά, εναντίον των χθεσινών κεραυνώνΤον καθοριστικό του ρόλο στον περιορισμό των ζημιών της χθεσινής καταιγίδας, άφησε να εννοηθεί με ανακοίνωσή του ο πρόεδρος της Ν.Δ. ξεκινώντας νέο κύκλο αντιπαραθέσεων με στελέχη της κυβέρνησης

Η απόδειξη της σωτηριας παρέμβασης Σαμαρά, εναντίον των χθεσινών κεραυνών
«Πέφτουν πολύ περισσότεροι κεραυνοί στην Αθήνα. Παλεύω με κάθε τρόπο να τους αποτρέψω» δήλωσε χθές σε δραματικούς τόνους ο Αντώνης Σαμαράς καθώς έβγαινε από ένα τηλεφωνικό θάλαμο όπου μόλις είχε βγάλει με κάθε διακριτικότητα την ειδική στολή τιμωρού και είχε ξαναφορέσει το κοστούμι του πολιτικού αρχηγού.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, άφησε να εννοηθεί ότι εκείνος προσωπικά αρνήθηκε να αφήσει χιλιάδες υπόγεια να πλημμυρίσουν, καθώς διαπραγματεύθηκε σκληρά τις συνέπειες της καταιγίδας την ίδια ώρα που αντλούσε λιμνάζοντα νερά από τους δρόμους πριν την πυροσβεστική!
Λίγο πριν, αποχωρώντας από το μέγαρο Μαξίμου όπου είχε βρεθεί για περίπατο, ο Γιώργος Καρατζαφέρης, είχε κάνει μια αινιγματική δήλωση, ότι «δεν βοηθήσει να γίνει η πατρίδα μουσκίδι».
Πάντως αργά χθες το βράδυ, κύκλοι του υπουργείου Οικονομικών άφηναν να διαρρεύσει ότι το θέμα με τις βροντές και τους κεραυνούς, δεν τέθηκε χθες σε διαπραγμάτευση, καθώς η ποσότητά τους και η έντασή τους, είχε προβλεφθεί μέρες πριν.

moyfanet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου