Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Μίκης και Γλέζος θα μπουν το βράδυ στη ΒουλήΣτη Βουλή σχεδιάζει να μπει σήμερα το βράδυ ο Μίκης Θεοδωράκης συνοδευόμενος από τον Μανώλη Γλέζο,
σε μια προσπάθεια να πείσει τους βουλευτές των δύο μεγάλων κομμάτων να καταψηφίσουν το νέο μνημόνιο. 
Ο Μίκης Θεοδωράκης θα συμμετάσχει στις διαδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν το απόγευμα στην Πλατεία Συντάγματος, μπροστά από το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη. Εκεί πρόκειται να εκφωνήσει ομιλία και να καλέσει την πολιτική ηγεσία του τόπου να πάρει πίσω το νέο πρόγραμμα, το οποίο θα τεθεί προς ψήφιση τα μεσάνυχτα της Κυριακής.

Αργότερα θα επιδιώξει, μαζί με τον Μανώλη Γλέζο, να μπει στην Βουλή και πιθανώς να παρακολουθήσουν την διαδικασία της ψήφισης από τα θεωρεία. Το περιβάλλον του διάσημου μουσικοσυνθέτη έχει ειδοποιήσει ήδη τη Βουλή για την προγραμματισμένη επίσκεψη. Ούτως ή άλλως όμως Θεοδωράκης και Γλέζος δεν χρειάζονται ειδική άδεια, αφού τυπικά μπορούν να εισέλθουν στο κοινοβούλιο ως πρώην βουλευτές. Σύμφωνα με συνεργάτες του ο Μίκης Θεοδωράκης είναι αποφασισμένος να κάνει ό, τι μπορεί προκειμένου να εμποδίσει την έγκριση από τη Βουλή των νέων μέτρων.

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου