Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Μπεγλίτης: «Γιατί να ξοδέψουμε χρόνο για εκλογές;»


Οι δηλώσεις του εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ Πάνου Μπεγλίτη ότι τα μέτρα που έρχονται «δεν θα είναι τα τελευταία» δείχνουν το κλίμα που επικρατεί όχι μόνο στο ΠΑΣΟΚ αλλά και στα υπόλοιπα κόμματα που βρίσκονται στην κυβέρνηση του Λουκά Παπαδήμου.

Η αναφορά αυτή έγινε σε τηλεοπτικό σταθμό όπου ο κ. Μπεγλίτης πρόσθεσε ότι «τον Ιούνιο αναμένονται νέα μέτρα, πρέπει να πούμε την αλήθεια στο λαό. Έρχονται τα ειδικά μισθολόγια».
Ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ δεν περιορίστηκε στην αναφορά για τα νέα μέτρα που έσπευσε να διευκρινήσει πρώτος ότι δεν θα έχουν τελειωμό, αλλά συμπλήρωσε ότι η κυβέρνηση Παπαδήμου έχει την δημοκρατική νομιμοποίηση για το νέο μνημόνιο και μάλιστα μίλησε για παράταση της θητείας της «προσωρινής» κυβέρνησης που ήρθε στην εξουσία μόνο για το PSI όπως διατείνονταν όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί (που είχαν δεσμευτεί γι αυτό).
Ο Πάνος Μπεγλίτης εκτίμησε ότι οι κάλπες θα αναδείκνυαν τις ίδιες πολιτικές δυνάμεις και πρόσθεσε ότι «στις σημερινές συνθήκες καμία μονοκομματική κυβέρνηση δεν μπορεί να λύσει τα προβλήματα». «Δεν θα υπάρχει αυτοδυναμία. Γιατί να ξοδέψουμε χρόνο για εκλογές; Έχουμε την πολυτέλεια;», διερωτήθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου