Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

H σκληροτράχηλη συνιστώσα "Ρόζα", μιλάει στο "Κουρδιστό Πορτοκάλι">-Είμαι έτοιμη να προσφέρω ηδονή και πόνο στους μηντιάρχες της διαπλοκής...








To ραντεβού  κλείστηκε ως εξής: Στις μικρές αγγελίες  των «ΝΕΩΝ» και στη κατηγορία «προσωπικά» διαβάσαμε το παρακάτω μήνυμα «μόνο εγώ μπορώ να σε ανεβάσω στους 7 ουρανούς και αν σε τυφλώνουν τα φώτα της Αθηνών- Λαμίας βγες στον παράδρομο δεξιά που παρκάρει ο Απόστολος Γκλέτσος το αγροτικό.»
Η Ρόζα, η σκληροπυρηνική συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ, ήταν ακριβής μέσα από την βουκολική ασάφειά της. Μόλις μας είχε δώσει ραντεβού στο μοτέλ «7 ουρανοί», στις 7 το βράδι σε παράδρομο της Αθηνών –Λαμίας στο ύψος της Στυλίδας.

Η αψίδα από νέον πάνω από την είσοδο του πάρκιν σε έμπαζε βίαια στο κόλπο. Ήταν κόσκινο από τις  μπαλωθιές με τις οποίες στη δεκαετία του '80 οι πασόκοι αγρότες πανηγύριζαν τις νίκες του Αντρέα. Ήταν κατά κάποιο τρόπο η Αψίδα του Θριάμβου γα τους ντόπιους μαζί τα φάγαμε. Από το όνομα του μοτέλ είχε μείνει μόνο ο αριθμός 7 και η κατάληξη –ΝΟΙ.  Σκόρπια μπουκάλια μπύρας πάνω στα χαλίκια και πεταμένες καπότες σε οδηγούσαν στην παλιά ξύλινη είσοδο που μόλις την άνοιγες άκουγες μια βραχνή «καλησπέρα» από την ρεσεψιόν, η οποία βρισκόταν δεξιά στο πλάι. Η Αλβανίδα που μας χαιρέτησε φρόνισε να ακουμπήσει στον πάγκο μπροστά της, κάπως άτσαλα, το καλογυαλισμένο καλάσνικωφ που κρατούσε ανάμεσα στα σκέλια της.
-Στον 3ο σας περιμένει. Στη σουίτα 317...Ανεβείτε μόνο εσείς. Η Ρόζα θα σας δώσει εκείνη φωτογραφίες, ο φωτογράφος να μείνει στο αυτοκίνητο η κάτω από τη γέφυρα, η στον κάτω κόσμο...
Έτσι έγινε. Εκείνη φορούσε  σκισμένo μαύρo καλσόν γυαλιστερές κόκκινες μπότες  Prada που θα ζήλευε κι η Βίκυ Σταμάτη, μεταξωτή κόκκινη κυλότα τύπου αντρικής σκελέας κι ένα λευκό t shirt  που έγραφε με κηλίδες αίματος «Ραντεβού στις 18».
Το κάδρο συμπλήρωναν δύο φουσκωτοί σαν κι αυτούς που σέρνουν μαζί τους οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής όταν βγαίνουν μπαρότσαρκα εκτός υπηρεσίας.
Τη ρώτησα:
. Tι να περιμένουμε στις 18 αν κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ;
-Ζωντανή την κόλαση στον πλανήτη ολόκληρο. Αν κερδίσει ο Αλέξης θα πεθάνει ο καπιταλισμός σ΄ολόκληρο τον πλανήτη. Βλέπεις πως τρέμουν ήδη. Οι αγορές θα γκρεμισθούν  μία μετά την άλλη σαν χάρτινοι πύργοι και οι λαοί θα έρθουν στην εξουσία...
.Και τι θα την κάνουμε την εξουσία;
-Κατ’ αρχήν θα εκδικηθούμε. Θα μπουκάρουμε στα σπίτια των τυράννων και θα πάρουμε πίσω τα κλεμμένα, καταθέσεις, ότι έχουν λεηλατήσει τόσες δεκαετίες.
Όσοι αντιστέκονται θα τους εκτελούμε επί τόπου.
.Έτσι μπορεί να ξεσπάσει εμφύλιος...
-Ακόμη καλύτερα. Θα έχουμε  το άλλοθι να τους καθαρίσουμε μέχρι και την τελευταία γενιά τους.
.Μα κάποιοι από τον ΣΥΡΙΖΑ τα μασάνε ήδη. Μιλάνε για διαπραγμάτευση κάποιων όρων του Μνημονίου, όπως ο Δραγασάκης για παράδειγμα...
-Ο Δραγασάκης  είναι ένας συνταξιούχος που βγαίνει στα κανάλια των νταβατζήδων για να εντυπωσιάζει τις φοιτητριούλες-ταγάρια...άστον αυτόν, δεν μετράει.
.Με τους μηντιάρχες τι θα κάνετε;
-Αυτούς θα τους αναλάβω προσωπικά. Τους υπόσχομαι από τώρα πόνο και ηδονή.
.Δηλαδή;
-Θα τους δώσω αυτό που τραβάει η ψυχή τους και οι ίδιοι δεν τολμούν να το παραδεχθούν. Μαστίγιο και καρότο, στη κυριολεξία όμως. Ταπείνωση και ηδονή. Φυσικά θα κρατικοποιήσουμε όλα τα ΜΜΕ και θα κάνω κουμάντο εγώ...
.Κι αν αντιδράσουν οι Ευρωπαίοι, η Μέρκελ;
-Δεν θα ανοίξει ρουθούνι. Η Μέρκελ ειδικά έχει λερωμένη τη φωλιά της. Την κρατάμε αυτή...
. Οι τράπεζες; Τι θα κάνετε με τις τράπεζες;
-Θα τις κρατικοποιήσουμε για να δίνουμε δάνεια στον λαό. Την διοίκηση των τραπεζών θα την έχει ο σύντροφος Ρούντι Ρινάλντι.
.Ποιος θα αναλάβει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη;
-Μια συλλογικότητα του  Indymedia ώστε να κατεβάσουμε τις κουκούλες των μπάτσων και να αποκαλύψουμε το παρακράτος.
.Με τους πολιτικούς που έκλεψαν τι θα κάνετε;
-Αυτούς θα τους κλείσουμε στα στρατόπεδα μεταναστών του Χρυσοχοίδη.
.Και οι μετανάστες; Θα τους αφήσετε ελεύθερους;
-Οι μετανάστες θα επιστρέψουν στις πατρίδες τους. Εμείς έχουμε τον τρόπο.
. Αν παρόλα αυτά σταματήσει να μας δίνει χρήματα  η Τρόικα, τι θα κάνετε;
-Θα μοιράζουμε καθημερινά συσσίτια, ένα λιτό φαγητό γα όλους τους Έλληνες, ώσπου να έλθουμε στα ίσα μας, πράγμα που δεν θα αργήσει. Από την Ελλάδα θα ξεκινήσει η Παγκόσμια Επανάσταση...
. Μια και είπατε ότι θα κρατικοποιήσετε τα ΜΜΕ, με το Mega τι θα κάνετε;
-Μας σας είπα, θα το αναλάβω προσωπικά και θα βάλω στη θέση της Όλγας Τρέμη την Ρένα Δούρου και στη θέση του Πρετεντέρη τον σύντροφο Δημήτρη Πουλικάκο.
. Το υπ. Οικονομικών ποιος θα το αναλάβει;
-Από κοινού ο Γεράσιμος Αρσένης και η Λούκα.
.Το Άμυνας;
-Ο ίδιος ο Αλέξης που θα είναι ο πρωθυπουργός. Όπως είχε κάνει και ο Αντρέας του ’81.
.Τώρα που θα είστε στην εξουσία πως θα εκτονώνονται οι μπαχαλάκηδες του ΣΥΡΙΖΑ;
-Θα διοργανώνουμε μεγάλα υπαίθρια πάρτυ όπως αυτά που γίνονται στο Βερολίνο με μπάφους, ξύδια και ελεύθερα το sex και το κάμπινγκ.
. Καμιά πρόταση για την οικονομία έχετε;
-Φυσικά θα απαγορεύσουμε όλες τις εισαγωγές τροφίμων και θα ζούμε από αυτά που παράγουμε στην Ελλάδα. Στη συνέχεια με το που αρχίσουν να βγαίνουν τα πετρέλαια θα ζούμε όλοι σαν πρίγκιπες.
.Το χαράτσι θα το καταργήσετε;
-Για το χαράτσι έχω προτείνει στον Αλέξη να δημεύσουμε όλη την περιουσία, κινητή και ακίνητη, όλων των εν ζωή πολιτικών και των παιδιών τους και θα δώσουμε πίσω μόνο εκείνη που θα αποδείξουν ότι τη απέκτησαν τίμια. Έτσι θα μπουν τα ταμεία του κράτους πολύ περισσότερα χρήματα από αυτά που χρειαζόμαστε και σιγά σιγά θα αρχίσουμε να αποπληρώνουμε το χρέος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου