Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Ντροπή κ. Τσίπρα! Ως εδώ και μη παρέκει…



Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας The Ellinofreneia Times, ο επικίνδυνος κ. Τσίπρας απειλεί με αποχώρηση της Ελλάδος από τηνEurovision.
Ενώπιον της επαπειλουμένης εθνικής καταστροφής, οι πολιτικοί αρχηγοί, αρθέντες εις το ύψος των περιστάσεων, προέβησαν στις ακόλουθες κινήσεις :
Ο κ. Σαμαράς με σκληρή δήλωσή του κατηγορεί τον κ. Τσίπρα για ανευθυνότητα, ενώ παράλληλα για να ενισχύσει το φιλοευρωβιζιονιστικόμέτωπο,  ανακοίνωσε την προσχώρηση στη Νέα Δημοκρατία των : Έλενα Παπαρίζου, Σάκη Ρουβά, Καλομοίρας, Άννας Βίση αλλά και άλλων καλλιτεχνών που συμμετείχαν στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, τα ονόματα των οποίων θα ανακοινωθούν λίαν συντόμως.
Από την μεριά του ΠΑΣΟΚ, ο πρόεδρος κ. Βενιζέλος, θορυβημένος από τις καταστροφικές συνέπειες μια τέτοιας αποχώρησης, βρίσκεται την στιγμή αυτή καθ΄ οδόν προς το Αζερμπαϊτζάν, με ειδικά ναυλωμένη πτήση,  προκειμένου να
εξηγήσει στους διοργανωτές του διαγωνισμού ότι το ΠΑΣΟΚ αν κερδίσει στις εκλογές της 17ης Ιουνίου, θα υπογράψει μνημόνιο με ρήτρα αγγλικού δικαίου, για την πιστή τήρηση των υποχρεώσεων της Ελλάδος απέναντι στην Eurovision.
Ο κ. Καμμένος έστειλε φαξ στο Μπακού με τις θέσεις των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, σχετικά με τον διαγωνισμό της Eurovision.
Η κ. Παπαρήγα περιορίστηκε να σχολιάσει ότι αν δεν είχε διαλυθεί η Σοβιετική Ένωση, δεν θα γινόταν ο διαγωνισμός στο Αζερμπαϊτζάν.
Ο κ. Κουβέλης απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου είπε ότι η Δημοκρατική Αριστερά δεν θα μετάσχει σε κυβέρνηση που δεν θα υπάρχει ο ΣΥΡΙΖΑ
Ο κ. Μιχαλολιάκος δήλωσε πως η Χρυσή Αυγή καταδικάζει την πρωτοβουλία Τσίπρα, και ζήτησε μάλιστα να τοποθετηθούν τηλεοράσεις στα καταλύματα των λαθρομεταναστών στην Αμυγδαλέζα, ώστε να μπορέσουν οι εκλεκτοί συμπολίτες μας να παρακολουθήσουν τον διαγωνισμό της Eurovision.
Ο κ. Καρατζαφέρης δήλωσε με νόμα ότι το ΤΗΛΕΑΣΤΥ θα μεταδίδει  επι 24ώρου βάσεως όλους τους διαγωνισμούς της Eurovision, από το 1956 στο Λουγκάνο της Ελβετίας, μέχρι σήμερα.
Τέλος ο κ. Μάνος ανήγγειλε  την προσχώρηση στο κόμμα του της ισραηλινής τρανσέξουαλ τραγουδίστριας Dana International.
Από στιγμή σε στιγμή αναμένονται δηλώσεις της κ. Μέρκελ, του κ. Σόϊμπλε και των λοιπών φίλων της Ελλάδος.
filotimia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου