Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Απολύθηκε και βούτηξε στο κενό!




Σοκαρισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία των Χανίων, στο άκουσμα της είδησης ότι ο 30χρονος γείτονάς τους, δεν άντεξε την ανεργία και έβαλε τέλος στη ζωή του.
Συγκεκριμένα, ο 30χρονος Χανιώτης, σε κατάσταση απελπισίας, μόλις μία εβδομάδα μετά την απόλυσή του από εταιρεία τεχνικών έργων, "βούτηξε" στο κενό, μην μπορώντας να αντέξει το οικονομικό αδιέξοδο.
Ο άτυχος άνδρας βρίσκονταν σε Χειρουργική Κλινική της περιοχής με τη σύζυγό του, προκειμένου να επισκεφθούν συγγενικό τους πρόσωπο.
Από όσα προκύπτουν από μαρτυρίες, ο 30χρονος ήταν ιδιαίτερα νευρικός και σκυθρωπός και ενώ, βρισκόταν με οικείους του στο μπαλκόνι του ορόφου, μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτων... έπεσε στο κενό.
Ο ίδιος βρήκε ακαριαίο θάνατο, προκαλώντας ισχυρό νευρικό κλονισμό στη σύζυγό του, η οποία επίσης νοσηλεύεται πλέον σε μονάδα του νοσοκομείου.
Μακραίνει η λίστα των αυτοκτονιών
Η μακάβρια λίστα των αυτοκτονιών στην Κρήτη άνοιξε την περασμένη Παρασκευή.
Ένας 72χρονος κρεμάστηκε από μια ελιά στο χωράφι του, στην περιοχή των Αθανάτων, για άγνωστο λόγο, ενώ νωρίτερα, στη Μεσσαρά, ένας 61χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του, καταπίνοντας φυτοφάρμακο.
Το βράδυ της Δευτέρας, ένας αγρότης από τον Κρουσώνα, έβαλε τέλος στη ζωή του, με καραμπίνα, για προσωπικούς λόγους.
Μόνο την τελευταία τριετία 130 άτομα αυτοκτόνησαν στην Κρήτη.
Συγκεκριμένα, 62 στο Ηράκλειο, 25 στα Χανιά, 20 στο Ρέθυμνο και 23 στο Λασίθι.

πηγή:news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου