Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Μόνο με το φιλότιμο του Έλληνα θα σωθεί η Ελλάδα κι αυτό δεν μπορεί να το αφυπνίσει ο Σαμαράς με τους ακροδεξιούς του ΛΑ.ΟΣ.






Ποιος Έλληνας θα πληρώσει φόρους με τον Σαμαρά, την Ντόρα, τον Πλεύρη, τον Βορίδη και τον Γεωργιάδη, στην εξουσία; Σοβαροί να είσαστε. Από μόνη της η ιδέα ότι θα πληρώνεις το υπουργικό αυτοκίνητο του Βορίδη και του Πλεύρη προκαλεί απωθητικά συναισθήματα.
Η μαντάμ Μέρκελ οφείλει να γνωρίζει πως ο μόνος τρόπος να σωθεί η Ελλάδα, άρα και η Ευρώπη, είναι να βρεθεί ένας ηγέτης που θα πιάσει τον Έλληνα στο φιλότιμο. Κι αυτό σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να το κάνει ο Σαμαράς του Συμπιλίδη και οι καραδεξιοί του ΛΑΟΣ που βρήκαν καταφύγιο στη παράγγα της ΝΔ.

Αυτό καλά θα κάνουν να το γνωρίζουν και οι εγχώριοι νταβατζήδες. Ας ρίξουν μια ματιά στα έσοδα του Μαίου: Οι Έλληνες πολίτες αρνούνται να πληρώσουν τον ξιπασμένο κρατικό μηχανισμό ο οποίος δεν λέει να μεταρρυθμιστεί ούτε να αποκρατικοποιηθεί. Έτσι καλούνται πάντα οι αδύναμοι πολίτες, οι οποίοι αυτοκτονούν πέφτωντας από τα μπαλκόνια να πληρώσουν το μάρμαρο.
Ε, με τη ΝΔ κυβέρνηση δεν πρόκειται να υπάρξει σάλιο στα ταμεία. Άσε που και οι εφοριακοί θα είναι σε μόνιμη λευκή απεργία. Όσο για τον ΣΥΡΙΖΑ τώρα, τον καλούμε να μην ψαρώνει με τις απειλές της Μέρκελ που σε ένα χρόνο θα είναι σπίτι της, αλλά να εκπονήσει ένα σοβαρό σχέδιο εθνικής σωτηρίας καλώντας φωτεινά μυαλά αρίστων ελλήνων οικονομολόγων και όχι τα μπακαλοδεύτερα του παρωχημένου Δραγασάκη.
Φυσικά χαράτσια δεν πρόκειται να πληρώσουμε ούτε για τον ΣΥΡΙΖΑ. Προσοχή λοιπόν εκεί στην Κουμουνδούρου. Φωνάξτε φωτεινά μυαλά έστω κι αν χρειασθεί ν΄αργήσετε λίγο παραπάνω να παρουσιάσετε το οικονομικό πρόγραμμα...
 Από τον Βασίλη Μπόνιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου