Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Πρωτοφανείς χαρακτηρισμοί στον αέρα σε άγριο καβγά Ντινόπουλου – Κανέλλη!

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΙΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΣΕ ΑΓΡΙΟ ΚΑΒΓΑ ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ – ΚΑΝΕΛΛΗ!
Μεγάλη ένταση με απίστευτους χαρακτηρισμούς κατά τη διάρκεια της εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη! Ο διάλογος μεταξύ του Αργύρη Ντινόπουλου και της Λιάνας Κανέλλη δεν άργησε να μετατραπεί σε άγριο καβγά με εκφράσεις που δεν ακούμε κάθε μέρα στην τηλεόραση.

Όλα άρχισαν όταν ο Αργύρης Ντινόπουλος πήρε τον λόγο: “Ποιον ηγέτη τους δεν χαρακτήρισαν χαφιέ; Αυτή είναι η αριστερά που είδατε, η Κανέλλη με τον ο Βαρεμένο! Μια αριστερά παρακμιακή! Όλους τους ηγέτες σας χαφιέδες τους βγάλατε στο τέλος!”, είπε σε έντονο ύφος ο βουλευτής της ΝΔ.


Η απάντηση από την Λιάνα Κανέλλη ήταν άμεση και σκληρή: “Η αριστερά είχε την τσίπα που δεν έχεις! Γιατί αυτή τη στιγμή είσαι ξετσίπωτος»!

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να σηκώσει περισσότερο τους τόνους ο Αργύρης Ντινόπουλος: “Πες μου έναν ηγέτη που δεν τον στείλατε στις εξορίες και μετά τον κατηγορήσατε. Τώρα θα σώσετε εσείς την πατρίδα; Τώρα δεν λες τίποτα Λιάννα, μόκο τώρα! Μόκο! Μην το παίζεις τηλεκομμουνίστρια! Τσακώνεστε στις πλάτες του ελληνικού λαού και τον παραμυθιάζεται πως θα λύσετε τα προβλήματα”!

Τότε ήταν που η βουλευτής του ΚΚΕ χρησιμοποίησε ακόμα πιο σκληρούς χαρακτηρισμούς: “Σιγά ρε μάγκα! Σιγά ρε μάγκα! Σα χρυσό αυγό ακούγεσαι. Χρυσούλι αυγουλάκι. Απόγονος δοσιλόγων! Απόγονος μαυραγορίτη είσαι”!

Πηγή: Πρωτοφανείς χαρακτηρισμοί στον αέρα σε άγριο καβγά Ντινόπουλου – Κανέλλη! - RAMNOUSIA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου