Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Κ. Κουλούρης: Κατηγορείται απλώς για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας


Ιωάννα Μάνδρου, Δημήτρης Καραστεφανής
Απλώς για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας κατηγορείται ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Κίμων Κουλούρης, ενώ δεν έχει συνταχθεί δικογραφία εναντίον του για το χθεσινοβραδινό επεισόδιο με άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο κ. Κουλούρης παραβίασε 4 κόκκινους σηματοδότες και οι αστυνομικοί σταμάτησαν το αυτοκίνητό του για έλεγχο στη συμβολή των οδών Βουλιαγμένης και Καλλιρρόης. Αρνήθηκε να δώσει τα στοιχεία του, διαπληκτίστηκε με τους αστυνομικούς και προσπάθησε να φύγει, με αποτέλεσμα να παρασύρει με το αυτοκίνητο του 25χρονο αστυνομικό και να τον τραυματίσει στο πόδι. Οδηγήθηκε στην Τροχαία Καισαριανής απ' όπου αφέθηκε ελεύθερος, ενώ το αλκοτέστ στο οποίο υπεβλήθη ήταν αρνητικό.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο κ. Κουλούρης δεν κρατήθηκε, καθώς δεν κατέθεσε μήνυση εναντίον του ο τραυματίας αστυνομικός, επειδή χρειάστηκε να διακομιστείστο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο κ. Κουλούρης δήλωσε ότι δεν είχε μαζί του έγγραφα και ότι μάλλον παραβίασε το κόκκινο, αλλά αρνήθηκε ότι τραυμάτισε τον αστυνομικό και απέδωσε το όλο θέμα στο εχθρικό κλίμα που υπάρχει εναντίον των πολιτικών.

Συνδικαλιστές της ΕΛΑΣ προσανατολίζονται να καταθέσουν αργότερα σήμερα κείμενο διαμαρτυρίας στην Εισαγγελία.

Διαβάστε αναλυτικά το δελτίο τύπου της αστυνομίας ΕΔΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου