Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Το κρέμασμα σας, είναι θέμα …χρόνου.



Μέχρι χθες το υπουργείο παραΠαιδείας διέψευδε κατηγορηματικά και συνάμα θεωρούσε ανοησίες ότι υπάρχει θέμα υποσιτισμένων μαθητών, σήμερα το απόγευμα η ξεφτιλισμένη Χριστοφιλοπούλου το επιβεβαίωσε, και υποσχέθηκε από την ερχόμενη εβδομάδα μικρογεύματα με Γάλα, μπισκότα με δημητριακά και φρούτα σε μαθητές 18 σχολείων, που βρίσκονται σε λαϊκές και υποβαθμισμένες περιοχές (Ταύρο, Εξάρχεια, Μενίδι, Δραπετσώνα, Κερατσίνι, Πλατεία Βάθης, Μοσχάτο, Νίκαια, Ασπρόπυργο Αυλώνα).
Στις περιοχές αυτές παρουσιάστηκαν τα περισσότερα κρούσματα ασιτίας μικρών παιδιών οικογενειών που έχασαν δουλειές και εισοδήματα και δεν μπορούν να δώσουν στα παιδιά τους ούτε μια φέτα ψωμί με τυρί, και ότι θα δοθούν σε όλους τους μαθητές των προαναφερόμενων σχολείων, και όχι μόνο σε κείνα που έχουν πραγματικά ανάγκη, ώστε να αποφευχθεί ο κίνδυνος του στιγματισμού.
Το εξοργιστικό είναι όμως πως η αιτία της καθυστέρησης αυτών των προγραμμάτων είναι, διότι λέει άκουσον – άκουσον υπάρχουν γραφειοκρατικά προβλήματα του εξαγγελθέντος προγράμματος αφού είναι ενταγμένο στο ΕΣΠΑ ?
Εάν ρε ξεφτιλισμένοι δίνατε τα λεφτά που σας κοστίζουν οι σπιτωμένες πουτανες σας, οι γαμιάδες σας, και τα τεκνά σας, θα σιτίζατε όλα τα σχολεία της χώρας. Είσαστε τόσο αρχικλεφταραδες που ακόμα και σε αυτό το ευαίσθητο πρόγραμμα θέλετε μα υπάρξουν μίζες.
Δεν φτάνει που μας γυρίσατε στις εποχές του σχεδίου Μαρσαλ με κίτρινο τυρί και γάλα σκόνη, μετά από τόσο κόπο που κάναμε για να δουν τα παιδιά μας καλύτερες μέρες, θέλετε και μίζα όπως έπαιρναν και τότε οι παπάδες, διότι μέσω ενοριών γινόταν η …διοχέτευση . Έτσι τότε οι παπάδες κατακρατούσαν ποσότητες και τις διοχέτευαν στην μαύρη αγορά μέσω των συνεργατών - μαυραγοριτών .Μερικές βέβαια φορές την πάτησαν, και οι μαυραγορίτες τους έδωσαν τα αρχίδια τους, αφού το παπαδαριό ήθελε μάλιστα σε..λίρες, την αμοιβή..
Το μόνο που απομένει είναι να ΞΑΝΑδιμιουργησεται και τις παιδούπολεις της ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗΣ, και τις «αποστολές» παιδιών στο …αμέρικα.
Η ζωή κάνει κύκλους. Και τότε γερμανοτσολιάδες προδότες διοικούσαν την χώρα, και τώρα το ίδιο ξανασυμβαίνει. 

ixnos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου