Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Αλ. Τσίπρας: Να παραιτηθεί η κυβέρνηση Παπαδήμου

Να αποφασίσουν την παραίτηση της κυβέρνησης και την προσφυγή στη λαϊκή ετυμηγορία, μέσα στο Φλεβάρη, καλεί τους πολιτικούς αρχηγούς ΠΑΣΟΚ ΝΔ και ΛΑΟΣ ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, τονίζοντας ότι οποιαδήποτε άλλη επιλογή θα είναι εγκληματική για το λαό και επιζήμια για τη χώρα.
Ο κ. Τσίπρας υπογραμμίζει ότι οι απαιτήσεις της τρόικας για την ολοκλήρωση της συμφωνίας του PSI, «που έτσι κι αλλιώς δεν πρόκειται να καταστήσει βιώσιμο το χρέος, ξεπερνούν κάθε όριο λογικής».
Όπως αναφέρει, «δεν πρόκειται για νέα μέτρα, αλλά για σχέδιο λεηλασίας της χώρας και εκχώρησης της κυριαρχίας της στην ευρωπαϊκή τραπεζοκρατία και στη διεθνή τοκογλυφία».
«Οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί και ο πρωθυπουργός περιορισμένης θητείας που επέλεξαν προ διμήνου να παρακάμψουν τη λαϊκή κατακραυγή, δεν έχουν καμιά νομιμοποίηση να υπογράψουν στο όνομα όλων των Ελλήνων, την καταδίκη της χώρας», σημειώνει και καταλήγει: «Η μόνη επιλογή εθνικής ευθύνης που τους έχει απομείνει είναι, σήμερα κιόλας, να αποφασίσουν την παραίτηση της κυβέρνησης και την προσφυγή στη λαϊκή ετυμηγορία, μέσα στο Φλεβάρη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου