Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

"Διέγραψαν" ... τους Έλληνες...


-Από τη ψευδομεταπολίτευση του 1974 ως τις μέρες τούτες της ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ και της εθνικής ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ, οι κυβερνήσεις που πέρασαν απ'τη...
χώρα, οδήγησαν τους Ελληνες στη σημερινή κατάσταση.

-Οι κυβερνήσεις αυτές έχουν τις αποκλειστικές πολιτικές και ποινικές ευθύνες για τις αυθαίρετες αποφάσεις τους, αφού οι ίδιοι πρότειναν και οι ίδιοι ψήφισαν (με στρατιωτική - κομματική πειθαρχία) ΟΛΑ τα νομοσχέδια, διεθνείς - διακρατικές συνθήκες και συμφωνίες που δέσμευσαν και δεσμεύουν τη χώρα.

-Αποφάσισαν και αποφασίζουν ΕΡΗΜΗΝ
του Ελληνικού λαού!

-Το ισχύον πολίτευμα της χώρας είναι "αντιπροσωπευτική κοινοβουλευτική δημοκρατία" . Οι πολίτες ψηφίζουν κάποιους "αντιπροσώπους", για να τους... εκπροσωπούν σε ένα Κοινοβούλιο για μια τετραετία, όπου όλοι αυτοί -οι 300 - αποφασίζουν ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ για ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ χωρίς ΕΜΑΣ!

-Δεν ερωταται για τιποτα ο ελληνικος λαος!

-Το πρόβλημα λοιπόν ΔΕΝ είναι μόνο οι πολιτικοί,
αλλά -ΚΥΡΙΩΣ- το σύστημα διακυβέρνησης!

-Αυτό πρέπει ν' αλλάξουμε αν θέλουμε να έχουμε τον έλεγχο για κάθε νομοσχέδιο, αν θέλουμε να πάρουμε ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ στα χέρια μας!

-Τα χέρια και οι συνειδήσεις των απλών πολιτών , περιέχουν εντιμότητα και δημοκρατική σκέψη , σε αντίθεση με τους πολιτικούς των τελευταίων δεκαετιών (δείτε την τελευταία ψηφοφορία του πολυνομοσχεδίου, όπου καταψήφισαν άρθρα που ήταν αντίθετα... στα προσωπικά τους συμφέροντα -ενω παντα υπερψηφιζουν οτιδηποτε εχει να κανει με την αυξηση των μισθων ,των συνταξεων τους και των δικων τους προνομιων ).

-Πρέπει ΟΛΟΙ τους να λογοδοτήσουν στο λαό και στα ειδικά δικαστήρια!

-Ηρθε η ώρα να γκρεμίσουμε το παλιό για να οικοδομήσουμε το καινούργιο:

-Το ανεξάρτητο αμεσοδημοκρατικό κίνημα "ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!" ιδρύθηκε το Μάϊο του 2010 για να καλύψει ένα τεράστιο έλλειμμα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ - ΑΜΕΣΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, μια Δημοκρατία που γεννήθηκε πριν απο 25 αιώνες εδώ στην πατρίδα μας.

-Μια Δημοκρατία που είναι το ΔΙΚΟ μας ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ!

-Αρκεί οι βουλευτές να είναι μικρής θητείας, να αναδεικνύονται αποκλειστικά με κλήρωση και οι πολίτες να μπορούν μέσα απ' την ηλεκτρονική τεχνολογία-π.χ. μεσα απο καρτοτηλεφωνα που ειναι ευκολα στη χρηση απο καθε ηλικιακη ομαδα ωστε να ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ο ιδιος ο λαος -στο συνολο του- για το κάθε τι που προτείνει το Κοινοβούλιο (με βασική αρχή το καλό της πατρίδας και του Ελληνικού λαού) αλλα και ο λαός ο ιδιος με τις προτασεις του, μέσα από τις λαϊκές συνελεύσεις που θα υπάρχουν μόνιμα σε κάθε γειτονιά της Ελλάδας!

-Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΟΘΗΚΕΥΕΤΑΙ...
-ΟΥΤΕ ΠΩΛΕΙΤΑΙ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου