Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Jewish Times: «Δώσε εντολή στη Μοσάντ να σκοτώσει τον Ομπάμα»

Ενδιαφέρουσες συμβουλές δημοσιεύθηκαν προς τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπέντζαμιν  Νετανιάχου, στην εφημερίδα  της Ατλάντα των ΗΠΑ, ‘Εβραϊκά Χρονικά’ - Jewish Times: «Δώσε εντολή στη Μοσάντ να σκοτώσει τον Ομπάμα», όπως σημειώνει χαρακτηριστικά το πιο πάνω το τουρκικό δημοσίευμα.
"Ο ιδιοκτήτης της εφημερίδας της Ατλάντα, δημοσίευσε ένα άρθρο του Andrew Adler,  για την πυρηνική απειλή του Ιράν κατά του Ισραήλ και ανέπτυξε τρεις προτάσεις. Η πρώτη ήταν να επιτεθεί το Ισραήλ στη Χεζμπολάχ και τη Χαμάς, η δεύτερη ήταν να επιτεθεί στις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν.
Διαβάστε περισσότερα...
Η τρίτη πρόταση του Andrew ήταν  προς τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπέντζαμιν Νετανιάχου να στείλει πράκτορες της Μοσάντ στις ΗΠΑ να δολοφονήσουν τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, «γιατί δεν είναι φιλικός προς το Ισραήλ».
Ο πρόεδρος που θα αντικαταστήσει τον Ομπάμα να ‘αναγκάσει’ τους εχθρούς του Ισραήλ να παρακολουθήσουν σωστότερα τις πολιτικές εξελίξεις – σημειώνει χαρακτηριστικά και θα  συνεχίσει καταλήγοντας: «δε νομίζετε ότι αυτό το σενάριο θα βοηθούσε το Ισραήλ;»
Μετά το μεγάλο σάλο που έγινε με το δημοσίευμα, ο συντάκτης του άρθρου  ζήτησε συγνώμη για τις θέσεις που διετύπωσε. Μάλιστα η εβραϊκή κοινότητα της Ατλάντα κατέκρινε δριμύτατα το άρθρο του Andrew Adler. Επιπλέον, ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα απαίτησε από το Ισραήλ και την εβραϊκή κοινότητα να ζητήσουν συγνώμη".--

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου