Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Νέο πολιτικό φορέα προαναγγέλλει ο Πάνος Καμμένος


Νέο πολιτικό φορέα προαναγγέλλει ο Πάνος Καμμένος



 
Το οριστικό του διαζύγιο με τη ΝΔ και τις προθέσεις του για δημιουργία ενός νέου πολιτικού φορέα προαναγγέλλει ο ανεξάρτητος βουλευτής Πάνος Καμμένος, μετά την απόφαση του Αντώνη Σαμαρά, όπως αναφέρει, να υπερψηφίσει τη νέα δανειακή σύμβαση.
«Είναι δεδομένο ότι δεν θα κατέβω με τα ψηφοδέλτια της ΝΔ, εφόσον ψηφίζει τη δανειακή σύμβαση» δηλώνει ο κ. Καμμένος στην Realnews.

«Θα παραμείνω στην κεντρική πολιτική σκηνή και θα ζητήσω την ψήφο του Ελληνικού λαού σε σχηματισμό, ο οποίος θα έχει σαφή και καθαρή θέση για την αντισυνταγματικότητα και την ακυρότητα της δανειακή σύμβασης και της παράδοσης της χώρας στους δανειστές» προσθέτει.

Εξάλλου, σε συνέντευξή του στον «Τύπο της Κυριακής», ο κ. Καμμένος ανακοινώνει και την ημερομηνία που θα κάνει τις σχετικές ανακοινώσεις. «Στις 19 Φεβρουαρίου, την ημέρα της κόκκινης γραμμής των εκλογών, θα μάθετε τις λεπτομέρειες. Προέχει η καταψήφιση της δανειακή σύμβασης» αναφέρει

Ο ανεξάρτητος βουλευτής εξαπολύει σφοδρή επίθεση στον Λουκά Παπαδήμο αλλά και στη ΝΔ, ξεκαθαρίζει πως η υπερψήφιση της νέας δανειακής σύμβασης από τη ΝΔ τον οδηγούν στο οριστικό διαζύγιο, κάνει λόγο για συνταγματική εκτροπή, ενώ επαναφέρει στο προσκήνιο και το θέμα των CDS ασφάλιστρα κινδύνου).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου