Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Κατάθεση αγωγών εναντίον των προδοτών πολιτικών


Κατάθεση αγωγών εναντίον προδοτών πολιτικών
Διευκρινήσεις επί της κατάθεσης αγωγής
κατά του κατεστημένου διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος
.
Με «μακελειό» απειλεί τον Ελληνικό λαό ο, «πολύς» Υπουργός, κύριος Λοβέρδος.
Θα δεχτείτε και αυτή την ΥΒΡΗ;

Αγαπητοί συνέλληνες,

Όσοι συνέλληνες επιθυμούν να προχωρήσουμε σε κατάθεση αγωγών εναντίον όλων των δρακονειανών ανθρωποειδών που μας κατέστρεψαν και εξακολουθούν να διαχειρίζονται την καταστροφή μας λυμαινόμενοι την εξουσία, γιατί με την μήνυση τα πολιτικά ανθρωπάρια καλύπτονται από την ασυλία και την παραγραφή των εγκλημάτων που διέπραξαν, είμαι στην διάθεσή τους.

Οργανωθείτε τώρα στον κοινό μας σκοπό, την ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.
Οργανωθείτε τώρα εναντίον των πολιτικών ορνέων που ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΤΡΟΠΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΖΗΤΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΟΥΣ ΣΕ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ μεταβάλλοντας τον Λαό σε μια εξαθλιωμένη μάζα χωρίς ιστορία, μνήμη και θέληση.

Το Έθνος σήμερα ζει την δική του νύχτα των κρυστάλλων…
Αναμένοντας τυχόν κρίσεις, προτάσεις, παρατηρήσεις και πιθανόν διευκρινήσεις επί της κινήσεως που αφορά την κατάθεση αγωγής κατά του κατεστημένου διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος που με την ανερμάτιστη πολιτική του έφερε την πατρίδα μας στο χείλος της καταστροφής καθυβρίζοντας έναν ολόκληρο Λαό και οδηγώντας τον στην εξαθλίωση, σας γνωρίζω ότι ήδη νομικός μας σύμβουλος συλλέγει τα απαιτούμενα για το διάβημα αυτό στοιχεία.

Αδιαφορώντας διά τις πολιτικές σας πεποιθήσεις αλλά βέβαιοι όντες γιά το ενδιαφέρον σας περί της ιστορικής συνέχειας του Έθνους μας, παρακαλούμε να έχουμε την οιανδήποτε, κατά την κρίση σας, συμμετοχή στην προσπάθειά μας αυτή.

Ευελπιστώντας ότι η παρούσα μας θα τύχει της δέουσας εκ μέρους σας προσοχής, σας θυμίζουμε την ρήση του μεγάλου φιλοσόφου μας:

«Τῶν πολιτῶν ἒργον ἐστὶν ἡ σωτηρία τῆς κοινωνίας

(Ἡ σωτηρία τῆς πολιτείας εἶναι καθῆκον τῶν πολιτῶν.)
Ἀριστοτέλης

Οδυσσέας Τηλιγάδας
Ευριπίδου 57 - Τ.Κ.: 10554 Αθήνα
Τηλ: 210 3241961 Κιν: 6973519579
Τηλεομοιότυπο-[Fax]: 210 3244163

Σχετικά άρθρα:
ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ!!!!

Πηγή: Κατάθεση αγωγών εναντίον των προδοτών πολιτικών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου