Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012> Το Εφιαλτικό Σενάριο





Δευτέρα 26  Μαρτίου 2012. Ώρα 12.45.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος επιβιβάζεται στο Boeing 767 της πτήσης ΟΑ 8411 από το Αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» με προορισμό τη Νέα Υόρκη.  

Το οργισμένο ξέσπασμα του ελληνικού λαού στη διάρκεια της εθνικής επετείου, οι άγριες συμπλοκές με τα ΜΑΤ, οι λεηλασίες των τραπεζών που παραμένουν κλειστές, οι πάνω από 300 βαριά τραυματίες που  νοσηλεύονται στα νοσοκομεία της χώρας δίνουν μόνο μια μικρή γεύση του ξεσπάσματος της βίας στην οποία έχει παραδοθεί η Ελλάδα.

Οι ξένοι ανταποκριτές μεταδίδουν σπαρακτικά ρεπορτάζ και εικόνες σοκ καθώς η βία των οργισμένων πολιτών έχει ξεσπάσει σαν τυφώνας και σαρώνει κρατικά κτίρια με το ελληνικό κοινοβούλιο να δέχεται τις ανελέητες  επιθέσεις  πλήθους αγανακτισμένων πολιτών οι οποίοι στη κυριολεξία το κομματιάζουν.

Εκατοντάδες βίλες διεφθαρμένων πολιτικών και επιχειρηματιών στα ακριβά προάστια της Αθήνας  βρίσκονται στο έλεος  αυτοσχέδιων συμμοριών που δημιουργούνται αυθόρμητα στους δρόμους από  εξοργισμένους Έλληνες πολίτες αλλά και ξένους μετανάστες, ανάμεσά τους ληστές και δολοφόνοι με Καλάσνικοφ, που έχουν μπει παράνομα στη χώρα στη διάρκεια των τελευταίων δεκαετιών.

Σύμφωνα με τους απεσταλμένους τους γερμανικής «BILD»  στα χέρια απαγωγέων βρίσκονται η κόρη ενός γνωστού πολιτικού και ενός βιομήχανου. Οι δράστες ζητούν 100 εκατ. ευρώ για να τις απελευθερώσουν διαφορετικά είναι αποφασισμένοι να τις εκτελέσουν και μάλιστα με βασανιστικό τρόπο.

Το σύνολο των δυνάμεων της Αστυνομίας  έχει λάβει εντολή να προστατέψουν πάση θυσία το Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» ώστε να μπορούν να «αποδράσουν» από δω κορυφαίοι Έλληνες, πολιτικοί, επιχειρηματίες, τραπεζίτες και μεγαλοιδιοκτήτες των ΜΜΕ που βρίσκονται στο στόχαστρο των αυτοσχέδιων συμμοριών.

Κι αυτό μετά από πληροφορίες που θέλουν τους κατοίκους  της Κερατέας που αντιστάθηκαν ηρωικά στη κατασκευή ΧΥΤΑ στη περιοχή τους,  να ετοιμάζονται να αποκλείσουν την πρόσβαση στο αεροδρόμιο με θηριώδη γεωργικά μηχανήματα και μπουλντόζες.

Στη περιοχή του Γουδή έχουν ήδη στηθεί κρεμάλες από τις οποίες αιωρούνται ομοιώματα Ελλήνων πολιτικών ενώ από τα μεγάφωνα της πλατείας ακούγονται τα soundtrack γνωστών  αμερικανικών γουέστερν.

Aυτή τη στιγμή στο Προεδρικό Μέγαρο καθώς και στο Μέγαρο Μαξίμου,  έχουν εισβάλλει εκατοντάδες αντιεξουσιαστές  και ξεσπούν στους πανάκριβους πίνακες, τα γραφεία και τα έπιπλα ενώ βεβηλώνουν τους διαδρόμους με κάθε τρόπο που επινοεί η ανθρώπινη φαντασία.

Οι εικόνες είναι σοκαριστικές και γι αυτό σας παρακαλούμε να απομακρύνεται τα μικρά παιδιά και τους κλέφτες πολιτικούς από τις τηλεοράσεις σας.

Τα υποκαταστήματα της ΔΕΗ και των Εφοριών έχουν παραδοθεί στις φλόγες ενώ εκρήξεις από αυτοσχέδιες βόμβες μολότωφ έχουν μετατρέψει την Αθήνα σε Καμπούλ.


Τα διεθνή πρακτορεία μεταδίδουν ότι Γερμανία και Γαλλία ετοιμάζονται να στείλουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις για να καταστείλουν τις διαδηλώσεις αλλά και να προστατέψουν τις πρεσβείες τους που πολιορκούνται από χιλιάδες εξαγριωμένους διαδηλωτές.

Τα νοσοκομεία της χώρας κάνουν διαρκείς  εκκλήσεις για αίμα.

Στο μεταξύ πληροφορίες θέλουν πάνω από 200 κορυφαίους Έλληνες πολιτικούς να έχουν περάσει με κάθε τρόπο τα σύνορα της χώρας, ενώ ιδιωτικά αεροπλάνα, ελικόπτερα και θαλαμηγοί μεταφέρουν τους ισχυρούς επώνυμους πολίτες σε προορισμούς του εξωτερικού.

Το Αλ Ζαζίρα, μετέδωσε πριν από λίγο ότι βρίσκεται σε εξέλιξη κίνημα στρατιωτικών οι οποίοι ετοιμάζονται να αναλάβουν την διακυβέρνηση της χώρας.

Το διαδίκτυο έχει πάρει φωτιά και μόλις τώρα διαβάσαμε το twit  γνωστού δημοσιογράφου ότι βρέθηκαν νεκροί 7 γνωστά πρόσωπα της χώρας τα ονόματα των οποίων θα αποφύγουμε να αναμεταδώσουμε ώσπου να διασταυρώσουμε την πληροφορία.

Το ρεπορτάζ συνεχίζεται…

Υ.Γ> Το τρομακτικό σενάριο που μόλις διαβάσατε κάποιοι αγωνίζονται να αποτρέψουν με κάθε μέσο που έχουν στη διάθεσή τους πριν γίνει
ταινία-ντοκιμαντέρ με θέμα την Ελλάδα της χρεοκοπίας...


koyrdisto portokali

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου