Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Όταν η γελοιότητα αρχίζει να γίνεται επικίνδυνη.



Βγήκε ο κύριος Παπούλιας  να υπερασπιστεί τον …Παπαδήμο! που συνταξιοδοτήθηκε εφέτος, κρατώντας τη θέση στο Πανεπιστήμιο Αθηνών κενή για 13 ολόκληρα χρόνια, ώστε να εξασφαλίσει τη σύνταξη, μία από τις πολλές συντάξεις που θα έχει όταν με το καλό αποσυρθεί,
και για να στηρίξει μια δοτή κυβέρνηση που δεν έχει εκλεγεί από τον ελληνικό λαό και μπαίνει στην ουσία της πολιτικής κρίνοντας δηλαδή εάν αυτή η κυβέρνηση που δεν έχει την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού, είναι η κατάλληλη για να διαχειρισθεί τις τύχες της χώρας. Δεν γνωρίζει πως αποκλειστική αποστολή της είναι το ξεπούλημα της εναπομένουσας εθνικής περιουσίας; Και ασκεί ο αθεόφοβος και κριτική γιατί λέει υπονομεύουν κάποιοι ποιoν; τον Παπαδημο. Τον άνθρωπο της τριμερούς και της Γκολντμαν σαξ. Τις ημέρες που ζούμε χωρίς ίχνος αξιοπρέπειας είναι απόλυτα λογικό να δεχόμαστε τέτοιες αθλιότητες. Καλά θα κάνει να καθίσει στην γωνιά του μέχρι να τελειώσει η θητεία του κι έπειτα θα προσπαθήσουμε να τον …ξεχάσουμε και να τον συγχωρέσουμε διότι είναι ο άνθρωπος που παρά την εμπιστοσύνη των Ελλήνων, στάθηκε δεκανίκι σε όλες τις στις άνομες και καταστροφικές πράξεις για την χώρα.
Σήμερα το πήγε παραπέρα και ζήτησε «να βάλουμε όλοι πλάτη» για να βγούμε από την κρίση.
Εμείς θα του πούμε να βάλει πρώτα αυτός πλάτη περικόπτοντας τα έξοδα της άχρηστης προεδρίας του κατά 50% καθώς και του εξωφρενικού μισθού του, αφού δεν έχει τον έχει και τόσο ανάγκη, εκτός εάν σχεδιάζει να χρηματοδοτήσει μαζί με τον… Χάλακ καμία… νέα ροζ βίλα, και μετά …βλέπουμε. 

ixnos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου