Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2012

Μένει στο Alter ο ΧατζηνικολάουΤο ανακοίνωσε ο ίδιος από τη ραδιοφωνική του εκπομπή

Την απόφασή του να παραμείνει μέχρι τέλους στο Alter ανακοίνωσε πριν από λίγο ο Νίκος Χατζηνικολάου. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής του στο Real Fm, ο κορυφαίος anchorman είπε ότι του ζητήθηκε από τους εργαζόμενους του καναλιού να βοηθήσει στην προσπάθειά τους για να σωθεί, έστω και την ύστατη στιγμή, ο σταθμός.


«Το στομάχι μου σφίχτηκε», δήλωσε χαρακτηριστικά, αναφερόμενος σε τηλεφώνημα των εργαζόμενων του καναλιού. «Δεν θα πάω στο άλλο κανάλι, θα σας βοηθήσω», απάντησε στις εκκλήσεις τους, και τους επέστησε την προσοχή να μην επηρεάζονται από ξένους παράγοντες και να προσπαθήσουν, «ώστε να αποκτήσει το Alter ξανά φωνή και να πάρει, έστω και λίγα, διαφημιστικά έσοδα».

«Είμαι εδώ λοιπόν και σας περιμένω. Σας παρακαλώ όμως ζυγίστε τα πράγματα καλύτερα και μην αφήνετε κέντρα έξω από το κανάλι να παίζουν ρόλο. Βρείτε έναν τρόπο να λειτουργήσει και πάλι το μαγαζί διαφορετικά δεν έχει νόημα όλη η αγωνία και η προσπάθεια σας. Σας στέλνω την αγάπη μου και την μικρή προσωπική αυτή θυσία, τη δεύτερη μέσα σε έναν χρόνο, αν και έχω προτάσεις τηλεοπτικές» συμπλήρωσε

Ο Νίκος Χατζηνικολάου χαρακτήρισε την απόφασή του ως δεύτερη θυσία μέσα σε ένα χρόνο και ζήτησε από τους εργαζόμενους να τον βοηθήσουν και αυτοί, ώστε αυτή του η κίνηση να μην πάει χαμένη.

news beast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου