Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

ΣΟΚ.. ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΞΕΜΑΛΛΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ LIVE!!!!!!

«Η χώρα επί 30 χρόνια ήταν κάτω από καθεστώς λεηλασίας. Το ΠΑΣΟΚ έχει τη μήτρα της λαμογιάς». Με αυτή τη «ατάκα» ο σύμβουλος του πρωθυπουργού και μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Φαήλος Κρανιδιώτης, άνοιξε νέα σελίδα στην κόντρα μεταξύ των δύο κομμάτων του κυβερνητικού συνασπισμού.
Παράλληλα, ο στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά αναφέρθηκε και στους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής, τους οποίους, όπως τόνισε, «τους έχουμε ανάγκη, όπως και ο ΣΥΡΙΖΑ».

«Ποιός έχει μισό δράμι μυαλό να πιστεύει τον ΣΥΡΙΖΑ;». «Ο ΣΥΡΙΖΑ λέει ότι θα πάει στην ίδια πηγή την τρόικα να πάρει λεφτά να κάνει προσλήψεις. Αυτό δεν είναι απάτη;». «Οι θέσεις τους δεν ταυτίζονταν με τα εθνικά συμφέροντα. Έχουν εμμονές ιδεοληπτικές». «Όταν είσαι ακραίος της αριστεράς είναι εύσημο και όταν στα νιάτα σου ήσουν ακραίος της δεξιάς θεωρείται στίγμα;».
Η Χαριλάου Τρικούπη όπως και η Κουμουνδούρου απέφυγαν να σχολιάσουν επίσημα όσα είπε ο άτυπος σύμβουλος του πρωθυπουργού. Πάντως κύκλοι της Χαριλάου Τρικούπη σημειώνουν ότι το θέμα αναμένεται να τεθεί από τον Ευάγγελο Βενιζέλο στη συνάντηση με τον Α. Σαμαρά.
Θάνος Μωραΐτης: «Τι Κασιδιάρης, τι Καμμένος, τι Φαήλος Κρανιδιώτης»
Όπως ήταν αναμενόμενο, οι δηλώσεις Κρανιδιώτη προκάλεσαν τη σκληρή αντίδραση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Θάνου Μωραΐτη και όπως φαίνεται βάζει φωτιά στη δικομματική.
Ο κ. Μωραΐτης κάλεσε τον Αντώνη Σαμαρά να αποδοκιμάσει και να διαγράψει τον Κρανιδιώτη, αλλιώς θα σημαίνει ότι βρίσκεται σε διατεταγμένη υπηρεσία από το Μέγαρο Μαξίμου.
«Μια ωραία ακροδεξιά ατμόσφαιρα… Τι Κασιδιάρης, τι Καμμένος, τι Κρανιδιώτης! Αν ο Σαμαράς δεν διαγράψει ή καταδικάσει πολιτικά με ξεκάθαρο τρόπο σήμερα τον Κρανιδιώτη σημαίνει ότι όχι απλά αποδέχεται τα όσα είπε αλλά και ότι είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία από το Μαξίμου. Το βράδυ συνάντηση για συνεννόηση με τον πρόεδρο του ΠαΣοΚ, το πρωί να αμολιούνται τα ακροδεξιά φασιστοειδή να λένε ότι το ΠαΣοΚ «είναι η μήτρα της λαμογιάς»».
Καλό θα ήταν κάποιοι να κοιτάξουν στον καθρέφτη για να δουν την διαδρομή από τα σκάνδαλα της ΑΓΕΤ Ηρακλής, τον Μαυρίκη των υποκλοπών έως το σκάνδαλο των «μεσσήνιων» διορισμών στο μουσείο Ακρόπολης, της εθνοκαπηλείας στο θέμα των Σκοπίων, τα καρτέλ των κουμπάρων, τα δομημένα ομολόγα, το Βατοπέδι, το παραδικαστικό κύκλωμα, τις «ζαρτινιέρες, την πώληση της ΓΕΡΜΑΝΟΣ και άλλα που μάλλον από αύριο θα πρέπει να υπενθυμίζουμε…
Απλά, αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά ότι η μήτρα του δοσιλογισμού, των ταγματασφαλιτών, των χουντικών, των βασιλικών, των ψεκασμένων εθνικιστών είναι μια και μόνο μια».
Φαήλος: Είπα ότι το ΠΑΣΟΚ είναι το μητρικό σκάφος, το Enterprise της λαμογιάς
Μετά τις αντιδράσεις, αλλά και το «θόρυβο» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο κ. Κρανιδιώτης επανήλθε στο θέμα, με νεώτερη ανάρτησή του στο Facebook επιχείρησε να στρογγυλέψει τις βόμβες που εξαπέλυσε.
«Σήμερα το πρωί στο ραδιόφωνο του ALPHA είχα μια πολύ ενδιαφέρουσα ωριαία συνέντευξη με τον Σπύρο Χαριτάτο. Όχι κακόπιστα, είμαι σίγουρος, γιατί είχαμε ωραία συζήτηση, αποδόθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωση πως είπα «το ΠΑΣΟΚ είναι η μήτρα της λαμογιάς». Αυτό δεν απηχεί σωστά το νόημα των λεγομένων μου. Επειδή το θυμάμαι καλά παραθέτω τι είπα, μεταξύ άλλων». 
»Αφού είπα πως ευθύνες για το επί 30 χρόνια ξεχαρβάλωμα της χώρας έχουν και το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ, αναλογικά λόγω χρόνου διακυβέρνησης, περισσότερο το ΠΑΣΟΚ αλλά πάντως και οι δύο, καθώς και η αριστερά, που μπορεί να μην κυβέρνησε αλλά στελέχωσε τα μαγαζιά των νταβατζήδων, είπα «το ΠΑΣΟΚ είναι το μητρικό σκάφος, το Enterprise της λαμογιάς, έχει το know how. Κι όταν λέω ΠΑΣΟΚ δεν αναφέρομαι φυσικά στο σύνολο των στελεχών, ούτε στην συντριπτική πλειοψηφία της βάσης αυτού του 42% έως 48% που έφτασε κάποτε, γιατί τώρα έχει συρρικνωθεί. Η πλειοψηφία της βάσης του ΠΑΣΟΚ, όπως και της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ είναι απλοί άνθρωποι, εργαζόμενοι, οικογενειάρχες που αγαπούν την πατρίδα, θέλουν ασφάλεια για την οικογένεια και τα παιδιά τους, είναι νοικοκυραίοι, λέξη που κοροϊδεύουν μερικοί». Και κατέληξα πως δεν μπορούν να ζητούν μερικοί αυτό το ξεχαρβάλωμα 30 χρόνων να το ισιώσει ο Σαμαράς μέσα σε 1 χρόνο».




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου