Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

Πολιτική Αστρολογία 2012


 

Καλή χρονιά σε όλους. Λέω σήμερα, μιας και αλλάξαμε χρονιά και περπατάμε πια το θρυλικό έτος 2012, να ξεφύγουμε από την τυπική αστρολογία και να δούμε τι μας επιφυλάσσει αυτή η χρονιά σε επίπεδο χώρας, Ευρώπης, παγκόσμια. Άλλωστε ζούμε δύσκολες μέρες συνολικά και η κοινή μοίρα μας, έχει αυτή την στιγμή περισσότερη αξία από την ατομική.

Είναι το 2012 το τέλος;


Εδώ και χρόνια, τα ΜΜΕ, μιλάνε για το τέλος του κόσμου που θα έρθει το 2012. Είναι γνωστό από τα αρχαία χρόνια, πως ο έλεγχος του κόσμου, επιτυγχάνεται με τον φόβο. Όσο πιο φοβισμένοι είναι οι άνθρωποι, τόσο πιο εύκολα εξουσιάζονται. Ο κόσμος λοιπόν, δεν θα καταστραφεί το 2012. Θα συνεχίσει να υπάρχει και να δέχεται ανθρώπινες ψυχές που προσπαθούν να εξελιχθούν.
Η γη, είναι το σχολείο που πρέπει να περάσουμε αν θέλουμε να πάμε στην επόμενη τάξη. Στο επόμενο επίπεδο εξέλιξης. Η ζωή λοιπόν, είναι κάτι πολύ μεγαλύτερο και σημαντικότερο, από το να δουλεύουμε, να βλέπουμε τηλεόραση και να πληρώνουμε φόρους όπως θέλουν να μας κάνουν. Είναι όμορφες ιστορίες αυτές με τους Μάγια και το ημερολόγιο τους, όπως και οι ιστορίες με τον αντίχριστο και το τέλος του κόσμου γενικά, αλλά καλό είναι να βλέπουμε και με την λογική κάποια πράγματα

Τι είναι το 2012;

Μια απλή απάντηση, είναι πως απλά είναι η συνέχεια του 2011 και αυτή είναι η αλήθεια. Σίγουρα όμως αστρολογικά έχει ένα μεγάλο ενδιαφέρον. Όλα αυτά τα προβλήματα που βγήκαν στην φόρα τα προηγούμενα χρόνια, τώρα θα ζητήσουν να βρεθεί η λύση. Η κρίση που ζούμε, είναι παγκόσμια και φυσικά τεχνητή. Ας μην ξεχνάμε πως το χρήμα, είναι μια ανθρώπινη εφεύρεση και δεν έχει καμία σχέση με την φύση. Ακόμα και αν καταρρεύσουν όλες οι τράπεζες και όλα τα κράτη, ο ήλιος θα συνεχίσει να ανατέλλει, το φεγγάρι θα λάμπει τα βράδια, και μετά την άνοιξη θα έρχεται πάντα το καλοκαίρι. Δυστυχώς κάναμε το λάθος να εξαρτάται η ζωή μας από το χρήμα. Μετά κάναμε ένα ακόμα πιο μεγάλο λάθος, επιτρέψαμε αυτό το σύστημα να το ελέγχουν λίγοι άνθρωποι, που απέκτησαν τεράστια δύναμη. Πάντα στην ιστορία της ανθρωπότητας, όταν άνθρωποι είχαν μεγάλη δύναμη, ο κόσμος ζούσε πολέμους και καταστροφές. Από τους Ρωμαίους αυτοκράτορες μέχρι τον Χίτλερ, τα παραδείγματα είναι πολλά. Σήμερα την δύναμη την έχουν μερικές οικονομικές συμμορίες που κατάφεραν να εξαγοράσουν τους πολιτικούς, να τους κάνουν υπάλληλους τους, για να μπορέσουν να θέσουν στον έλεγχο τους τον πλανήτη ολόκληρο. Πολλοί άνθρωποι αρχίζουν να καταλαβαίνουν και να αντιδρούν σε αυτά τα σχέδια της οικονομικής συμμορίας και το 2012 θα δούμε τεράστιες αντιδράσεις ενάντια σε αυτά τα σχέδια που οργανώνουν.

Είναι μια δύσκολη χρονιά το 2012;

Το 2012 είναι δύσκολο, η εύκολο, καλό η κακό, ανάλογα από την πλευρά που το βλέπει κάποιος. Εξαρτάται τι θεωρούμε καλό και τι κακό. Αν θεωρούμε καλό να είμαστε ανεγκέφαλοι καταναλωτές, όντα που απλά αγοράζουν χωρίς νόημα ότι τους δίνουν, χωρίς να σκέφτονται, χωρίς να προσπαθούν να εξελιχθούν, όντα που το μόνο που τους απασχολεί είναι τι ρούχο φοράει κάποια τηλεπερσόνα, αν χώρισε η άλλη τηλεγλάστρα και σε ποια μπουζούκια θα πάμε να πουλήσουμε μούρη, τότε το 2012 είναι μια πολύ κακή χρονιά. Αν όμως καλό θεωρούμε να δημιουργήσουμε έναν πιο δίκαιο κόσμο, αν καλό είναι να ξυπνήσουμε από την μαστούρα της τηλεόρασης, αν καλό είναι να ξαναβρούμε την ανθρωπιά μας, να πλησιάσουμε τους γύρω μας, να πάψουμε να είμαστε μόνοι μας, να διεκδικήσουμε μια καλύτερη ζωή, πιο δημοκρατική, αν καλό είναι οι αγώνες που θα φέρουν αλλαγές και πιο ανθρώπινες αξίες, τότε το 2012 είναι μια πολύ καλή χρονιά.

Τι κάνει αστρολογικά το 2012 μοναδικό;

Το πρώτο αστρογεγονός της χρονιάς, είναι το πέρασμα του Ποσειδώνα από τον Υδροχόο στους Ιχθείς. Όταν ένας τόσο αργός πλανήτης αλλάζει ζώδιο, αλλάζουν πολλά πράγματα στην ζωή μας. Σκεφθείτε πως η σελήνη περνάει κάθε ζώδιο σε 2 και κάτι μέρες, ενώ ο Πλούτωνας κάνει πολλά πολλά χρόνια να περάσει και αυτό με λίγα λόγια σημαίνει πως οι εξωτερικοί πλανήτες, οι αργοί, φέρνουν γεγονότα που μας επηρεάζουν για πολλά χρόνια. Να πούμε εδώ, πως το πέρασμα του Ποσειδώνα στους Ιχθείς, είναι μια καλή είδηση γιατί επιστρέφει στο σπίτι του. Εκεί που μπορεί να εκφράσει την φύση του σωστά. Τα προηγούμενα χρόνια, ο Ουρανός, κυβερνήτης του Υδροχόου ήταν στους Ιχθείς και ο Ποσειδώνας, κυβερνήτης των Ιχθύων περνούσε τον Υδροχόο. Με λίγα λόγια, η ανθρωπότητα έκανε πολλά λάθη, που ήρθε η ώρα να διορθωθούν, ακόμα και αν υπάρχει μεγάλο τίμημα. Ο Ποσειδώνας από τους Ιχθείς, θα φέρει μια άλλη κουλτούρα, άλλες ανθρώπινες σχέσεις, άλλη νοοτροπία. Θα καταλάβουμε πως δεν μπορούμε να επιβιώσουμε ο κάθε ένας μόνος του. Θα μάθουμε να  οργανωνόμαστε, να βοηθάμε ο ένας τον άλλο, θα μάθουμε να αγαπάμε ξανά τους γύρω μας, αλλιώς δεν θα επιβιώσουμε.
Όμως το πιο σημαντικό γεγονός, είναι μια δυσαρμονική όψη Ουρανού και Πλούτωνα.
Ένας αστρολογικός πόλεμος που θα εκφραστεί στην γη μέσα από όλους εμάς.
Ο Πλούτωνας εκφράζει την εξουσία, τον φόβο, την κυριαρχία, τον θάνατο. Αυτός είναι και ο λόγος που η εξουσία χρησιμοποιεί τον φόβο για να κυριαρχήσει.

Τον φόβο που σπέρνουν τα τελευταία χρόνια έντονα για να πετύχουν την υποδούλωση των λαών τα παγκόσμια τοκογλυφικά λαμόγια του πλανήτη. Όμως από την άλλη πλευρά, ο Ουρανός, ο πλανήτης της ανατροπής, της επανάστασης, της τεχνολογίας, της ελευθερίας, των νέων ιδεών, έρχεται να κοντράρει την εξουσία και τα σκοτεινά της σχέδια. Αυτή την κόντρα, την είδαμε και τα προηγούμενα χρόνια με τους αγανακτισμένους. Όμως δεν ολοκληρώθηκε. Ο Ουρανός με τον Πλούτωνα έφτασαν σε μια κόντρα, αλλά όχι απόλυτη. Αυτή η κόντρα θα γίνει απόλυτη κοντά στο καλοκαίρι του 12. Δεν θα είναι μια κόντρα που θα γίνει μόνο στην Ελλάδα, αλλά μια κόντρα, ένας πόλεμος ταξικός, που θα απλωθεί σε όλο τον πλανήτη. Από την Νέα Υόρκη μέχρι την εξωτική Ασία ο κόσμος θα επαναστατήσει και θα διεκδικήσει το αυτονόητο δικαίωμα στην ζωή.
Η τελευταία φορά που ο πλανήτης έζησε μια τέτοια πλανητική επιρροή, ήταν την εποχή του μεγάλου κραχ στην Αμερική, που τελικά οδήγησε στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Έναν πόλεμο που έγινε για να βρει το σύστημα τρόπο να ξεχρεώσει και να επιστρέψει σε κέρδη. Έτσι δουλεύει το σύστημα τους. Πάντα δημιουργεί πολέμους που φέρνουν κέρδη. Αν τώρα ρωτάτε αν θα έχουμε τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο, η απάντηση είναι πως ναι, αλλά με άλλο τρόπο. Με οικονομικούς όρους. Αυτό που βιώνουμε είναι ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος. Σκεφτείτε απλά. Στον δεύτερο παγκόσμο πόλεμο, είχαμε κατοχή με όπλα στην Ελλάδα. Σήμερα πάλι έχουμε κατοχή με οικονομικά όπλα. Η μόνη διαφορά, είναι πως τώρα δεν είπαμε όχι, αλλά ναι. Στην ουσία οι πολιτικοί μας παρέδωσαν την χώρα χωρίς όρους.
Όπως είχαμε πείνα τότε, έτσι έχουμε πείνα και φτώχια σήμερα. Όπως φυσικά και θανάτους, από αυτοκτονίες και ληστείες. Διαφορετικός ο τρόπος, αλλά ίδιο το αποτέλεσμα.

Τι θα γίνει στην Ελλάδα;

Με λίγα λόγια, θα μπορούσαμε να πούμε πως τα πράγματα μέχρι το καλοκαίρι θα είναι πολύ δύσκολα. Από το καλοκαίρι τα πράγματα θα αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα, με τον λαό να αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του.
Ο τραπεζίτης πρωθυπουργός δεν θα καταφέρει να πετύχει τα σχέδια του.

Είναι μια κυβέρνηση με πολλά μυστικά, ψέματα, συμφέροντα, ίντριγκες που θα αρχίσουν να βγαίνουν στην επιφάνεια, δημιουργώντας ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις.
Η έβδομη δόση του κατοχικού δανείου, πιθανόν να μην δοθεί, η να ζήσουμε απίστευτους εκβιασμούς για να δοθεί, με αποτέλεσμα περισσότερη παραχώρηση εθνικής κυριαρχίας και φυσικά νέα μέτρα και χαράτσια. Χαράτσια που φυσικά δεν θα πληρωθούν και θα οδηγήσουν τελικά τον κόσμο σε εξέγερση.
Η πολιτική εξουσία, θα προσπαθήσει να κρατηθεί στην εξουσία με απίστευτα ψέματα, εκβιασμούς και ψευτοδιλήμματα, προσπαθώντας να αποφύγει τις εκλογές και την οργή του λαού. Το πιθανότερο αστρολογικά, είναι τελικά να γίνουν εκλογές μετά το καλοκαίρι. Εδώ πρέπει να καταλάβουμε, πως αυτός ο πόλεμος του Ουρανού με τον Πλούτωνα, που στην γη εκφράζεται σε πόλεμο ανάμεσα στην ολιγαρχία που κυβερνάει και στους πολίτες, θα διαρκέσει σχεδόν 4 χρόνια.
Σε αυτό το διάστημα, θα εναλλάσσονται συνεχώς κυβερνήσεις, που θα πέφτουν γρήγορα, μέχρι που νέοι άνθρωποι, με νέες ιδέες και αγάπη για την πατρίδα και όχι στο χρήμα, θα αναλάβουν και θα οδηγήσουν την χώρα σε καλύτερες μέρες.
Ίσως φανεί περίεργο, αλλά τελικά η Ελλάδα θα κινδυνεύσει λιγότερο από τις άλλες χώρες και στο τέλος θα βγεί δυνατότερη.

Τι θα γίνει στην Ευρώπη;

Η Ευρώπη είναι έτοιμη να διαλυθεί. Μιλάμε για έναν συνεταιρισμό με όχι ίσους συνεταίρους. Οι πλούσιες χώρες θέλουν να υποτάξουν τις πιο φτωχές με πρωτεργάτη φυσικά και παραδοσιακά την Γερμανία.
Μπορεί τώρα να φαντάζει περίεργο, αλλά η Γερμανία τελικά θα ζήσει μια ακόμα μεγάλη καταστροφή, όπως στον πρώτο και τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Τελικά οι λαοί της Ευρώπης θα επαναστατήσουν και η Γερμανία θα καταρρεύσει. Θα υποχρεωθεί να πληρώσει ακόμα και τις αποζημιώσεις από τον πόλεμο, που μαζί με το χρεός της που είναι πολλά τρις, δεν θα αντέξει και θα καταρρεύσει.
Η Μέρκελ, που είναι ένας σκληρός άνθρωπος χωρίς αισθήματα, δεν διαφέρει πολύ από τον Χίτλερ. Θέλει να πετύχει ότι και ο Χίτλερ, μέσα από την οικονομία. Απλά χρησιμοποιεί διαφορετικά όπλα. Η Μέρκελ όπως και οι Γερμανοί, θεωρούν τον εαυτό τους ανώτερο και πιστεύουν πως η Ευρώπη τους ανήκει. Δεν θα τα καταφέρουν όμως. Μέσα στο 12 η Μέρκελ θα χάσει πολύ μεγάλο μέρος από την δύναμη της και θα καταστραφεί. Μεγάλα προβλήματα θα έχουν η Αγγλία, η Γαλλία, η Ιταλία και η Ισπανία, με την Ισπανία και την Ιταλία να κινδυνεύουν ακόμα και με διάσπαση.
Στην προσπάθεια να σώσουν την Ευρώπη, θα κόψουν πληθωριστικό χρήμα, ομόλογα κλπ. Όμως είναι τόσο άρρωστο το σύστημα, που κοντά στο 2020 τελικά θα καταρρεύσει, ίσως για να οικοδομηθεί αργότερα με πιο σωστούς όρους.

Τι θα γίνει στον κόσμο?

Η Αμερική με τα τεράστια οικονομικά προβλήματα, θα χάσει σταδιακά τον αυτοκρατορικό της ρόλο. Δεν θα είναι πια ο παγκόσμιος νταβαντζής που κάνει ότι γουστάρει στον πλανήτη χωρίς να ρωτά κανέναν. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να καταρρεύσει ακόμα και η Κίνα, που στην ουσία είναι θυγατρική χώρα της Αμερικής.
Η Τουρκία, με την εύθραυστη οικονομία και τα πολλά εσωτερικά προβλήματα, θα αρχίσει διάφορους πολέμους σε μια προσπάθεια να σωθεί. Βλέπουμε άλλωστε τα προβλήματα που έχει με Γαλλία, Ισραήλ, ακόμα και με εμάς με το θέμα που βγήκε με τις φωτιές. Θα έχουμε κάποια θερμά επεισόδια, αλλά δεν θα μπούμε σε πόλεμο. Η Τουρκία όμως θα κάνει πολέμους με άλλους γείτονες της. Δεν θα της βγεί σε καλό και στο τέλος θα αναγκαστεί να δεχθεί ένα Κουρδικό κράτος.
Με λίγα λόγια ζούμε εποχές ιστορικές. Ο πλανήτης αλλάζει. Όταν ολοκληρωθούν οι αλλαγές, τίποτα δεν θα είναι ίδιο. Ο μόνος τρόπος να επιβιώσουμε, είναι να μάθουμε να συνεργαζόμαστε. Να καταλάβουμε πως μόνο ενωμένοι θα γίνουμε δυνατοί.

Λίγα λόγια για τα ζώδια.

Ας πούμε και λίγα πράγματα για εμάς. Μέχρι το καλοκαίρι, τις περισσότερες ευκαιρίες για επιτυχία, θα τις έχουν οι Ταύροι και οι Σκορπιοί. Μετά οι Παρθένοι και οι Αιγόκεροι. Από το καλοκαίρι θα έχουν εύνοια οι Δίδυμοι, οι Ζυγοί, οι Υδροχόοι και οι Τοξότες. Φυσικά όλα αυτά είναι πολύ γενικά και κάθε άνθρωπος έχει το δικό του πεπρωμένο και οι αστρολόγοι χρειάζονται τον προσωπικό χάρτη κάθε ανθρώπου, κράτους, εταιρίας, ακόμα και μιας ιδέας για να μιλήσουν για την εξέλιξη που κάποιος θα έχει. Καλό είναι ακόμα να θυμόμαστε, πως αυτές είναι οι τάσεις που επικρατούν και πως κάθε άνθρωπος, χρησιμοποιώντας το μυαλό του, την γνώση, την αγάπη, την παιδία και την φιλοσοφία, μπορεί να γίνει κύριος των καταστάσεων και να δημιουργήσει ελεύθερα το πεπρωμένο του. Ας ευχηθούμε να πάνε όλα καλά και να γίνουμε τελικά όλοι καλύτεροι άνθρωποι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου