Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Ο κόσμος το είχε τούμπανο στο Ρέθυμνο.



Ο 47χρονος «υπεράνω πάσης υποψίας» αφού έχει γίνει καθεστώς οι υπεράνω υποψίας να είναι και οι ποιο αισχροί , Νίκος Σειραγάκης, δεν είναι ένας τυχαίος δημότης στο Ρέθυμνο. Ο προπονητής των εφηβικών και παιδικών τμημάτων του Αθλητικού Γυμναστικού Ομίλου Ρεθύμνου(ΑΓΟΡ), φάνταζε ως «μεγαλοπιασμένος». Το επαγγελματικό σωματείο του κατηγορούμενου ήδη αγωνίζεται στο ιλουστρασιόν σαλόνι της Α1 του μπάσκετ. Χορηγοί της ομάδας είναι μεγάλες αεροπορικές εταιρείες και βιομηχανίες πετρελαιοειδών.

Ο πεθερός του, Κωνσταντίνος Αραμπατζόγλου, είναι πασίγνωστος επιχειρηματίας και ιδρυτικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ στο νησί. Στενός φίλος και κομματικός συνοδοιπόρος του νυν Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μανώλη Όθωνα. Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας “ΜΠΕΤΑΡΜ” ,επί 16 χρόνια δημοτικός σύμβουλος και νυν πολύτιμος συνεργάτης του δημάρχου Γιώργου Μαρινάκη. Η σύζυγος του Νίκου Σειραγάκη, είναι εξαιρετική μουσικός και πιανίστα. Μαζί με τον Σταμάτη Κραουνάκη πριν από πέντε χρόνια δημιούργησαν μια ταλαντούχα ομάδα νέων μουσικών και τραγουδιστών από όλη την Κρήτη.
Ο κατηγορούμενος ζήτησε μέσω του συνηγόρου του Θωμά Λεχωβίτη ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη ενώ ο γνωστός δικηγόρος επιβεβαίωσε την ύπαρξη «βιντεοληπτικού υλικού» που περιελήφθη στην ογκώδη δικογραφία.
Την ίδια ώρα η τοπική κοινωνία βοά. «Το Ρέθυμνο πιθανόν να μην άντεχε τόση αλήθεια» εξομολογήθηκε σε μια κρίση ειλικρίνειας σε καταξιωμένη αστυνομική συνάδερφο της Κρήτης, αξιωματικός της προανάκρισης. Όποιος γνωρίζει καλά τα γρανάζια της πιο ευθυνόφοβης και καταθλιπτικής δημόσιας υπηρεσίας της χώρας, της αστυνομίας, μπορεί να φανταστεί πόσοι έπαιζαν τα κεφάλια τους κορώνα γράμματα με «δαύτον», όπως λένε τώρα ξεφυσώντας ανακουφισμένοι οι αστυνομικοί που τον παρέδωσαν στα χέρια της δικαιοσύνης. Το γεγονός είναι ένα. Ότι υπάρχουν πάρα πολλοί ευυπόληπτοι πολίτες γνώστες για τις …ατασθαλίες του. 


ιχνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου