Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Να ετοιμαζεστε για Πτώχευση... Και χρονια πολλά



Το να παραμενει η ΕΛΛΑΔΑ στο ΕΥΡΩ χωρίς ΕΛΛΗΝΕΣ δεν εχει νοημα. Το ΔΗμοσιο δεν μειωνεται και οχι μονο αυτο το δημοσιο εχει μετατραπει σε Νο1 Φοροφυγας περα απο αυτο την νυφη και τα σπασμένα την πληρώνει ο ιδιωτικός τομέας που δεν θα επρεπε σε καμια κυβερνηση να τον ακουμπαει γιατι ο Ιδιωτικος τομεας ειναι αυτος που φερνει την αναπτυξη.
Οταν στραγγιζεις τον ιδιωτικο τομέα για να σωσεις το Δημοσιο τομέα τοτε το επομενο ειναι να σβησει ο ιδιωτικος να μην εχει εσοδα το κρατος και μετα αναγκαστικά θα πρεπει το δημοσιο να μειωθεί. Φυσικά υπαρχει και η Λυση του κομμουνισμου ο οποιος δεν απεχει πολύ απο αυτο που κάνει ο Βενιζελος την δημευση και την εξαθλίωση των Ελληνων. Να τους ξαναψηφισετε. Απορώ πως το ΠΑΣΟΚ ακομα εχει ποσοστά 15% ειναι μεγαλη η οικογενεια. Απλα να τα βλεπετε Και η ΝΔ απο το 30% που εχει το 15% ειναι η οικογενεια. Ξαδερφος αδερφη αδερφος κτλπ....
Ολοι περιμενουν το βολεμα κανενας δεν θελει να σωθει η ΕΛΛΑΔΑ. Επιτελους. Δεν ειμαστε αχαριστοι θα δειτε και τον ΣΑΜΑΡΑ που θα αποτυχει. Μονο απο τις δηλώσεις ΣΤΑΙΚΟΥΡΑ και ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ δεν βλεπω να εχουν καποια λύση. Εγω σας την λεω στα ισα την Λυση. Μειωση του δημοσιου τομέα ΝΑΙ απολυσεις ομως ταυτοχρονα να απαλάξουμε τις επιχειρήσεις απο αυτα τα χαρατσια για να μπορέσει να αναπτυχθεί και να έχουμε θεσεις εργασίας στον ιδιωτικο τομέα. Οι Μισθοι στον Δημοσιο πρεπει να ειναι απο 800 μεχρι 1500 το μεγαλύτερο οχι κατι 10.000 και 3500 και τετοια νουμερα που ακουω αυτα ειναι παλαβα. Ακομα και οι εισαγγελείς με 1500 ευρω ζουν μια χαρα. Αν δεν ξερουν να τους δειξω ποσο ευκολα. 1500 στον ιδιωτικο τομέα ειναι πολύ καλα. Δεν μπορει το δημοσιο να ζει σε εικονική πραγματικότητα οταν η ΕΛΛΑΔΑ παει για ΦΑΛΑΡΟ. 

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
αλεξιπτωτο

2 σχόλια:

  1. ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΛΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ, ΟΤΙ ΣΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τετοια μυαλα κυκλοφορουν γι΄αυτο η Ελλάδα μια ζωή θα ετσι θα ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή