Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

ΔΗΛΩΣΗ Γ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ 20/12/11

απόGEWRGOS PANAGIWTAKOPOYLOS panagiotakopoulos@pasok.gr
προς
κρυφή κοιν.antistasiakanea@gmail.com

Η αναβολή της συνεδρίασης του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑ.ΣΟ.Κ με το έωλο επιχείρημα της πραγματοποίησης Υπουργικού Συμβουλίου την ίδια ημέρα, αποτελεί μια ακόμη ενέργεια που προστίθεται στη λογική της απαξίωσης των εκλεγμένων οργάνων του Κινήματος.
Προκαλεί απορία η «ευαισθησία» του προέδρου την ώρα που η χώρα βαδίζει ακυβέρνητη, την ώρα που ο λαός μας οδηγείται στη φτώχεια και την εξαθλίωση, την ώρα που το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται στα πρόθυρα της διάλυσης περικυκλωμένο από δεκάδες δελφίνους και υποψήφιους αρχηγίσκους ενώ η κοινωνία του γυρνάει την πλάτη, να αξιολογεί με αυτόν τον τρόπο την συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου.
Αν η δικαιολογία είναι η πιθανή απουσία των Υπουργών της συγκυβέρνησης, πρέπει να αντιληφθεί ότι το Πολιτικό Συμβούλιο δεν συγκυβερνά και δεν συναποφασίζει με όσους συμμετέχουν σε μια Κυβέρνηση χωρίς λαϊκή νομιμοποίηση.

Φαίνεται ότι ο Πρόεδρος του ΠΑ.ΣΟ.Κ έχει μπερδέψει τις λειτουργίες των οργάνων.
Ήταν στραβό το κλίμα τo έφαγε και ο γάιδαρος. Δεν μπορεί ο κ. Παπαδήμος να θέλει να ορίσει τις λειτουργίες ενός μεγάλου κόμματος. Αντίκειται σε κάθε δημοκρατική λογική και εγκυμονεί κινδύνους για τη λειτουργία των κομμάτων. Δεν φτάνει που το ΠΑ.ΣΟ.Κ είναι διαλυμένο, ο Πρόεδρος του Κινήματος το οδηγεί με αυτές τις ενέργειες στην πλήρη απαξίωση. Για να συνεδριάσουμε θα πρέπει από δω και πέρα να ρωτάμε τον διορισμένο πρωθυπουργό. Από επικεφαλής της διορισμένης κυβέρνησης γίνεται καθοριστικός παράγοντας για την λειτουργία του κινήματος. Φτάνει πια.
Η απαξίωση του κινήματος πρέπει να σταματήσει.
Αρκετά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου