Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Η απάντηση του Γερουλάνου για το i-phone



Μετά τον θόρυβο που προκάλεσε στο διαδίκτυο η έγκριση για την αγορά του νέου μοντέλου i-phone για τον υπουργό Πολιτισμού κόστους 670 ευρώ ο Π. Γερουλάνος εξέδωσε την εξής ανακοίνωση.
Παρακαλώ διαβάστε την απάντηση σε δημοσιεύματα σχετικά με την προμήθεια κινητού τηλεφώνου που δημοσιεύεται με σχετικό Δελτίο Τύπου του ΥΠΠΟΤ:

Αναφορικά με Απόφαση που δημοσιεύεται στη Διαύγεια από τις 8/12/2011 και αφορά στην προμήθεια από το ΥΠΠΟΤ συσκευής κινητού τηλεφώνου i-phone 4S, για τον Υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού θέλουμε να διευκρινίσουμε τα ακόλουθα ώστε να μην υπάρχει καμία δυνατότητα εκμετάλλευσης ή παρερμηνείας.
O Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού μόλις πληροφορήθηκε το ακριβές κόστος της υπηρεσιακής συσκευής, αρνήθηκε την παραλαβή της και την επαναπροώθησε στην υπηρεσία, ώστε να επιστραφεί.
Επισημαίνεται ότι, παρότι ο κ. Γερουλάνος, ως Υπουργός, δικαιούται σύμφωνα με το νόμο να χρησιμοποιεί υπηρεσιακή συσκευή, μέχρι σήμερα δεν έχει κάνει χρήση αυτής της δυνατότητας. Χρησιμοποιεί το προσωπικό του κινητό τηλέφωνο τόσο για τις δημόσιες όσο και για τις ιδιωτικές του υποθέσεις, οπότε δεν έχει κοστίσει ούτε ένα ευρώ στον Έλληνα φορολογούμενο.

Δείτε εδώ την απόφαση για την αγορά της κινητής συσκευής όπως δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του Προγράμματος Διαύγεια στις 08/12/2011.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου