Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Συλλυπητήρια, πράγματι, συλλυπητήρια

Αναρτήθηκε από τον/την anarmodios στο Δεκεμβρίου 22, 2011

Θρηνούν οι Βορειο-Κορεάτες για την μεγάλη τους απώλεια, θρηνεί κι ο θεατής αυτών των σκηνών για τον εξευτελισμό του ανθρωπίνου όντος και το χάλι το μεγάλο.
Και το δικό μας ΚΚΕ έστειλε και τα συλλυπητήριά του για τον ξαφνικό χαμό του Γενικού Γραμματέα του Κόμματος Εργατών Κορέας. Ηταν εξάλλου, ο εκλιπών, υιός του προηγουμένου ΓΓ του ΚΕΚ.
Αλλά και αυτός που θα τον διαδεχθεί, είναι υιός (τι αναπάντεχο!) του εκλιπόντος. Εχει ήδη εξάλλου τον εντελώς τιμητικό εργατικό τίτλο του “Λαμπρού Διαδόχου”.
Σόϊ πάει το βασίλειο…
Ιδού και η συντροφική ανακοίνωσις του ΚΚΕ.

Συλλυπητήριο για το θάνατο του Κιμ Γιονγκ Ιλ
Η ΚΕ του ΚΚΕ απέστειλε στην ΚΕ του Κόμματος Εργατών Κορέας το ακόλουθο συλλυπητήριο μήνυμα για το θάνατο του Κιμ Γιονγκ Ιλ:
«Η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην ΚΕ του Κόμματος Εργατών Κορέας, στην ηγεσία της ΛΔ Κορέας και στο λαό της για το θάνατο του Κιμ Γιονγκ Ιλ, Γενικού Γραμματέα του Κόμματος Εργατών Κορέας.
Ο λαός της ΛΔ Κορέας έχει δικαίωμα να προχωρήσει στο δρόμο ανάπτυξης που έχει επιλέξει ενάντια στις κάθε λογής ιμπεριαλιστικές παρεμβάσεις στο εσωτερικό της χώρας.
Η υπεράσπιση του δικαιώματος αυτού έχει ιδιαίτερη σημασία σήμερα που καιροφυλακτούν οι ιμπεριαλιστικές δυνάμεις, εντείνουν την επιθετικότητα και πληθαίνουν τους τυχοδιωκτισμούς τους κατά της ΛΔ Κορέας.
Το ΚΚΕ αντιτάσσεται στα σχέδια αυτά. Στέκεται αλληλέγγυο με τον αντιιμπεριαλιστικό αγώνα του Κόμματος Εργατών Κορέας και του κορεάτικου λαού».

Θραξ Αναρμόδιος
ΥΓ. Οτι και να πεις λίγο είναι…

ΥΣ. 2απο antistasiaka nea σχολιο ΄...ΚΚΕ ντροπη μας βλεπουν!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου