Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Κόρινθος: Απόφαση που δικαιώνει οφειλέτη δανείου για ποσό 168.000 ευρώ!!!

Το Ειρηνοδικείο εξέδωσε απόφαση απαλλαγής στα πλαίσια της ρύθμισης χρεών σε οφειλέτη και στη σύζυγό του για ποσό 168.000 ευρώ.
Η πρώτη απόφαση στην Κορινθία που δικαιώνει σε τόσο μεγάλο βαθμό οφειλέτη δανείου και μάλιστα για αρκετά μεγάλο ποσό, εκδόθηκε...
από το Ειρηνοδικείο Κορίνθου. Όπως αναφέρει η δικηγόρος του οφειλέτη κα Έλενα Κονομόδη, «έχουν εκδοθεί στην Κορινθία
παρόμοιες αποφάσεις, αλλά αυτή είναι πολύ περισσότερο ευνοϊκή σε σχέση με τις άλλες. Συγκεκριμένα το Ειρηνοδικείο εξέδωσε απόφαση απαλλαγής στα πλαίσια της ρύθμισης χρεών σε οφειλέτη και στη σύζυγό του για ποσό 168.000 ευρώ. Ο δικαστής απέρριψε όλες τις ενστάσεις των τραπεζών και ιδιαίτερα την ένταση του δόλου, οι οποίες ισχυρίζονταν ότι οι δανειολήπτες έλαβαν τα δάνεια με σκοπιμότητα, γνωρίζοντας ότι δεν θα μπορούσαν ποτέ να τα εξοφλήσουν. Οι οφειλέτες θα καταβάλουν ένα ποσό το οποίο όρισε το δικαστήριο – περίπου 40.000 ευρώ-, τα οποία όμως πρέπει να καταθέσουν σε δόσεις των 150 ευρώ μηνιαίως για να ισχύει η απόφαση. Από τη στιγμή που βγήκε η απόφαση», αναφέρει η κα  Έλενα Κονομόδη, «δεν ισχύουν πλέον οι δεσμεύσεις που είχε η τράπεζα απέναντί του».


korinthostv.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου