Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

Η δολοφονία των δύο άτυχων παιδιών δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτό που έρχεται

*Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΣΜΠΡΩΧΝΟΥΝ ΠΡΟΣ ΕΜΦΥΛΙΟΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ.ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΤΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΒΡΕΙ ΠΡΟΣΦΟΡΟ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΜΕ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.


*Η ΑΠΟΨΙΝΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΩΝ Γ.ΦΟΥΝΤΟΥΛΗ ΚΑΙ Μ.ΚΑΠΕΛΩΝΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΦΑΥΛΟ ΚΥΚΛΟ ΤΗΣ ΒΙΑΣ, ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΑΠΟΔΕΚΑΤΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΥΣ , ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ, ΒΕΡΟΛΙΝΕΖΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ.
*ΟΛΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΕ ΦΑΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΜΕΤΑ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΚΑΙ ΘΡΑΣΥΤΑΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΩΝ ΑΘΛΙΩΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΩΝ.ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ, Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΤΗΣ ΕΚΤΡΩΜΑΤΙΚΗΣ ΒΑΙΜΑΡΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.
*ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΜΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΣΤΗΡΙΧΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΤΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΕΞΗΓΗΣΗ. ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ, ΧΑΜΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ....ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ.ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝΕ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟ ΜΥΑΛΟ, ΓΙΑΤΙ ΝΟΣΗΡΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΑΠΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΒΡΩΜΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΙΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΤΩΣΗ.ΑΣ ΜΗΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΖΟΜΑΣΤΕ....ΟΙ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΥΘΕΙΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΡΦΩΘΟΥΝ....ΔΕΝ ΔΙΔΕΤΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΕ ΔΥΝΑΤΕΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΘΑΡΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΦΩΝΕΣ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ. ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝΕ ΣΤΑ ΜΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΟΠΤΟΥΝ....
*ΦΥΣΙΚΑ ΥΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ ΕΔΩ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ. ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΛΟΙ....ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΥΧΙΡΡΑΓΟΥΝ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝΕ ΝΑ ΧΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥΣ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ. ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΑΘΛΙΕΣ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΕΡΑΣΤΩΝ ΤΡΟΙΚΑΝΩΝ, ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΨΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΕΠΑΧΘΕΣΤΑΤΑ ΒΑΡΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ ΛΑΟ ΜΑΣ. ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΗΣΑΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ, ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΑΘΩΕΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΕΣ....ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ!!!Η ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ, ΣΕ ΤΟΥΝΕΛ ΧΩΡΙΣ ΕΞΟΔΟ, ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΧΩΡΙΣ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΜΙΧΛΗ ΧΩΡΙΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΕΞΟΔΟΥ. ΑΣ ΜΗΝ ΓΕΛΙΕΜΑΣΤΕ. ΟΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΑΣ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ. ΟΙ ΤΡΟΙΚΑΝΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΜΑΖΟΥΣΑΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΣΤΟΥ. ΑΡΑ Η ΕΜΦΥΛΙΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ. ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ. ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΔΙΑΧΥΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΓΝΩΣΤΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΜΙΧΛΗ. ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΕΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΝΑΡΚΟΘΕΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ. ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ 3 ΜΗΝΕΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝΕ ΔΕΙΞΕΙ.ΕΧΩ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ...
*ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ Η ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΔΙΑΔΟΧΙΚΑ ΦΟΝΙΚΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΙΔΙΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΣ. ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ. Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΧΑ, ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΤΩΝ ΤΣΙΓΓΑΝΩΝ, ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΗΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΛΑ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΙΛΑΣ ΠΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΑ. ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΩΛΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΣΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΡΟΠΗ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΑ.
*Ο ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΕΧΕΙ ΕΝΤΙΜΑ ΤΑΧΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 8 ΜΗΝΕΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΑΜΕΣΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΝΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ. ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΗ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΩΣΑΣ ΥΠΟ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΕΛΙΤ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΑΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΦΕΝΤΗ ΛΑΟ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΑΙΜΑΡΗ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΔΩ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΩΝ ΤΟΥ. ΑΜΕΣΑ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ. ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ. Η ΧΩΡΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΑΜΕΙΛΙΚΤΟ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ. ΜΕ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ...ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΑΙΣΧΙΣΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΠΑΡΟΖΟ-ΡΕΝ-ΑΚΕΡΜΑΝ -ΡΟΜΠΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΧΑΡΤΟΓΙΑΚΑΔΕΣ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΔΙΕΞΟΔΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΕΞΟΔΟΙ ΣΤΑ ΑΔΙΕΞΟΔΑ. Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ 'ΝΑ ΤΣΙΜΠΗΣΟΥΝ ΤΟ ΤΥΡΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ". . ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΡΟΛΗΦΘΟΥΝ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.ΟΙ ΕΔΩ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΑΝ ΤΟΛΜΟΥΝΕ ΑΣ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝΕ ΣΤΟΝ ΑΦΕΝΤΗ ΛΑΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΣΚΛΑΒΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ.ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ-ΒΟΥΝΑ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
*Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ. ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΟΙ ΜΙΚΡΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΙΣΧΥΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!!ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΝΕ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ....ΣΑΝ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟΝ ΑΠΕΧΘΕΣΤΑΤΟ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΣΥΝΘΗΚΟΛΟΓΗΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ!!!!ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΘΥΜΑ ΝΑ ΕΞΙΣΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΙΑΣΤΗ.
ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΗΜΕΡΕΣ. ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΕΘΝΙΚΗ-ΛΑΙΚΗ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗ. ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ. Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΙΜΟΡΡΑΓΕΙ. Η ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ. ΑΜΕΣΑ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΜΟΝΟ Η ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ. ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ....

Αθανάσιος Δρούγος: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου