Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

H ΑΘΗΝΑ ΔΕΝ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ – ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ


Πρωτοχρονιά στο δρόμο; Ναι ! Δύο χρόνια μνημόνιο, μεσοπρόθεσμο, Ε.Ε. και ΔΝΤ με την καθοδήγηση του τραπεζικού και πολυεθνικού κεφαλαίου και εκτελεστή την χουντικής έμπνευσης κυβέρνηση Παπαδήμου άφησαν στο δρόμο περισσότερο από 1,5 εκ. ανέργους.
Χιλιάδες απολύσεις, εφεδρεία, πτωχεύσεις αυτοαπασχολούμενων, άστεγοι, άνθρωποι που αυτοκτονούν από απόγνωση, παιδιά που λιποθυμούν από την πείνα στα σχολεία.


Η δημόσια υγεία εκχωρείται στο ιδιωτικό κεφάλαιο, στις περιώνυμες αγορές. Ακολουθεί η παιδεία. Μαζί καθημερινά προστίθενται νέοι φόροι και κάθε λογής  χαράτσια.
Η δημόσια περιουσία ξεπουλιέται. Η κοινωνία οδηγείται στη μεγαλύτερη μεταπολεμική οικονομική κρίση προκειμένου το καπιταλιστικό σύστημα να ξεπεράσει τη δική του και να συνεχίσει την κερδοφορία του σε βάρος των εργαζόμενων, των απόμαχων και των νέων αυτού του τόπου.  Μια νέα κατοχή έχει ξεκινήσει. Περιμένει κανείς να γιορτάσει Πρωτοχρονιά;;;
Η ανάπτυξη της κοινωνικής αλληλεγγύης δυναμώνει τις αντιστάσεις και την οργάνωση του αγώνα μας για την ανατροπή τους. Η συμβολική μέρα της πρωτοχρονιάς είναι μια καλή ευκαιρία και για τους δύο στόχους. Να γιορτάσουμε όλοι μαζί, ταξικά ενωμένοι και μαζί να τους στείλουμε το μήνυμα: Δεν θα πληρώσουμε την κρίση σας – θα σας ανατρέψουμε!
Καλούμε τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους  νέους, τους άνεργους και τους άστεγους να κάνουμε τη δική μας αλληλέγγυα και ανατρεπτική πρωτοχρονιά στο δρόμο. Στο Σύνταγμα που δώσαμε όλες τις μεγάλες μάχες τα τελευταία χρόνια. Στο Σύνταγμα που θα γιορτάσουμε την ανατροπή τους  και την κοινωνική μας απελευθέρωση.
Καλούμε όλες τις πολιτικές συλλογικότητες, τα σωματεία, τις ανοιχτές λαϊκές συνελεύσεις να συμμετέχουν . Στο κενό κάτω από την αφίσα -πρόταση – κάλεσμα θα προστίθενται καθημερινά οι συμμετοχές.

ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ
. Η Πρωτοχρονιά της Αντίστασης. Παίρνουμε το μέλλον  στα χέρια μας, συντονιζόμαστε στον αγώνα της ανατροπής.

Ενάντια  σε όλους και σε όλα που ρημάζουν τις ζωές και την αξιοπρέπεια μας.
Όλοι στην ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ. ΣΥΝΤΑΓΜΑ 31/12 – 10μ.μ.

Λοιπά υλικά για ένα πρωτοχρονιάτικο λαϊκό γλέντι (και όχι μόνο):   Φέρτε όσοι έχετε τα ποτά σας. Μαζί προσθέστε τα υλικά που έχετε προετοιμάσει   για το σπίτι. Φέρτε ότι μπορείτε, κανείς δεν θα αρνηθεί να δοκιμάσει. Εμείς   φροντίζουμε για μια καλή μουσική έκπληξη που θα ανακοινώσουμε σύντομα.
Δεν πληρώνουμε την κρίση τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου