Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Η ΕΥΡΩΠΗ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ.. ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ Ή ΓΕΓΟΝΟΤΑ;


Σήμερα θα ασχοληθούμε με ένα σενάριο συνομωσιολογικού περιεχομένου.
Διαβάζουμε για Credit Events, πολιτικοί κάνουν λόγο για Financial Default τα spreads ανεβαίνουν, όλο και περισσότερες χώρες υποβαθμίζονται χάνοντας την πιστοληπτική ικανότητα, τα άλλοτε τριξίματα στην Ευρώπη έχουν μετατραπεί σε θόρυβο, σε λίγο οι άλλοτε αγαπημένες χώρες θα γίνουν άσπονδες πεθερές και έχεις εκείνο το καταραμένο κτίριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης να στέκει προφητικά με νόημα

Ήδη ακόμα από την ολοκλήρωση του στις 14 Δεκεμβρίου το 1999, προκάλεσε πολλά ερωτηματικά σχετικά με την δομή του.  Ο κύριος πύργος ονομάζεται "Louise Weiss".  Το κτίριο φαίνεται μοντέρνο και έχει μια ιδιομορφία.. Είναι ένας πύργος μισοτελειωμένος.
Η ερώτηση είναι γιατί κατασκευάστηκε με σκοπό να μοιάζει μισοτελειωμένος;
Οι υποστηρικτές λένε ότι "αντανακλά την ατελή φύση της Ευρώπης".  Ωστόσο κάποια έρευνα για το θέμα αυτό αποκαλύπτει το σκοτεινό και βαθύ συμβολισμό του κτιρίου. Εκθέτοντας την πραγματική πηγή έμπνευσης πίσω από το κτίριο "Louise Weiss" εκθέτει τις εσωτερικές πεποιθήσεις της παγκόσμιας ελίτ, τις σκοτεινές προσδοκίες τους και την ερμηνεία των αρχαίων γραφών.

Θα πάμε απευθείας στο ψητό:   Το κτίριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης "Louise Weiss" έγινε με σκοπό να μοιάζει στον πίνακα του Pieter Brueghel  του πρεσβυτέρου με τίτλο "O Πύργος της Βαβέλ" το 1563.



Η ιστορία λέει ότι ο Πύργος της Βαβέλ δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.  Έτσι ο ΟΗΕ το κοινοβούλιο συνεχίζει ουσιαστικά το ημιτελές έργο του Nεμρωδ το διαβόητο τύραννο, ο οποίος με την κατασκευή του Πύργου της Βαβέλ  αψηφούσε τον Θεό.  
Πιστεύετε ότι είναι μια καλή πηγή έμπνευσης για ένα δημοκρατικό θεσμό; Πόσο τυχαία είναι η μόδα του αθεϊσμού τελευταία; 


Η ιστορία του Nεμρωδ και του Πύργου της Βαβέλ εμφανίζεται σε πολλά κείμενα των αρχαίων πολιτισμών, συμπεριλαμβανόμενων του Εβραϊκού του Ελληνικού του Ισλαμικού και της Καμπάλα. Ο Νεμρωδ ήταν ο πρώτος Βασιλιάς με την κατακλυσμιαία καταστροφή. Στην αυτοκρατορία του περιλάμβανε την Βαβυλώνα την Ουρουκ την Ακκαδ και την Καλνεχ. Είναι γνωστό ότι ο συγκεκριμένος τύραννος επιδίωκε να εξαλειφθούν οι θρησκευτικές πεποιθήσεις.


"Tώρα ήταν ο Nεμρωδ που τους ενθουσίαζε με τις προσβολές  και την περιφρόνηση  προς τον Θεό.  Ήταν εγγονός του Χαμ τον γιό του Νώε, τολμηρός άνθρωπος με μεγάλη δύναμη στα χέρια του.  Τους έπεισε να μην αποδίδουν την ευτυχία τους στον Θεό, αλλά  σαν να ήταν μέσα από τις πράξεις του ευτυχισμένοι, αλλά να πιστεύουν στο δικό τους θάρρος που έφερνε αυτή την ευτυχία.  Επίσης άλλαξε σταδιακά την εξουσία σε τυραννία, μια και οι άντρες του πλέον αμφισβητούσαν τον Θεό και έπρεπε να τους έχει υπό τον έλεγχο του".  


Σύμφωνα με βιβλικές αφηγήσεις η Βαβέλ ήταν η πόλη που ένωσε την ανθρωπότητα, όλοι μιλούσαν την ίδια γλώσσα και είχαν μεταναστεύσει από την Ανατολή.  Ήταν η πατρίδα, γενέτειρα του Nεμρωδ.  Αποφάσισε, πως η πόλη θα έπρεπε να έχει έναν πύργο τόσο απέραντο που η κορυφή του θα βρισκόταν στους ουρανούς.  Ωστόσο ο πύργος δεν κατασκευάστηκε για να ευχαριστήσει τον Θεό, αλλά για να αναδείξει την δόξα του ανθρώπου δημιουργώντας ένα κίνητρο που θα άφηνε το όνομα των κατασκευαστών. 


Σε εβραϊκό κείμενο στο Midrash υπάρχει μια έκδοση που οι κατασκευαστές λένε:  "Ο Θεός δεν έχει κανένα δικαίωμα να κρατά τον πάνω κόσμο για τον εαυτό του αφήνοντας τον κάτω για εμάς. Έτσι θα φτιάξουμε έναν πύργο με ένα είδωλο στην κορυφή που θα κρατά ένα σπαθί δείχνοντας την διάθεση μας να πολεμήσουμε τον Θεό".


Ο Θεός, βλέποντας τη βλάσφημη φύση του Πύργου, έδωσε στον κάθε ενδιαφερόμενο μια διαφορετική γλώσσα για να τους μπερδέψει.  Ανέφικτα να συνεχίσουν το έργο οι άνθρωποι σκορπίστηκαν σε ολόκληρο τον κόσμο.



ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ

Η κατασκευή του Ευρωκοινοβουλίου σε συνάρτηση με την εικόνα του πύργου της Βαβέλ στέλνει ένα μήνυμα.  Ότι ο Νεμρώδ είχε την σωστή φιλοσοφία και ότι η κατασκευή του πύργου της Βαβέλ ήταν σωστή σκέψη.
Έτσι πλέον αναζητάμε: 




  1. Μια σταδιακή εισαγωγή της τυραννίας.
  2. Όλοι οι άνθρωποι να μιλάνε την ίδια γλώσσα έχοντας την ίδια πίστη.
  3. Την εξάλειψη της λατρείας του Θεού και την ανάλειψη της εξάρτησης από την δύναμη.
  4. Απόρριψη του Θεού προσπαθώντας να γίνουμε εμείς Θεοί.

Αυτές είναι σημαντικές
εντολές από τις εσωτερικές πεποιθήσεις της ελίτ του κόσμου.  Δεν είναι Χριστιανοί ή οτιδήποτε σχετικό.  Το σύστημα λατρείας τους είναι με βάση τις μυστικιστικές θρησκείες ( παγανιστικές τελετές, η λατρεία του Ήλιου, τον Εωσφόρο πιστεύοντας ότι αυτός έδωσε τα φώτα του πολιτισμού στον άνθρωπο αντικρούοντας τον Θεό που ήθελε να κρατήσει τον άνθρωπο στο σκοτάδι).
Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα έχει αποβάλει πλήρως τον Θεό από την ζωή, επιβάλλοντας μια γλώσσα και αλλάζοντας την Δημοκρατία σε ΤΥΡΑΝΝΙΑ.





Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΦΙΣΑ

Η παρακάτω αφίσα είναι η επίσημη αφίσα που προωθούσε το Ε.Κ.:
Βλέπουμε τους ανθρώπους της Ευρώπης να ξαναχτίζουν τον Πύργο της Βαβέλ. Προσέξτε μερικές σημαντικές επισημάνσεις:   Πρώτα είχαμε την πληροφορία ότι το κτίριο της "Louse Weiss" εμπνεύστηκε από τον πύργο της Βαβέλ.  Η αφίσα ξαναδημιουργήθηκε αναπαριστώντας με ακρίβεια τον πίνακα του πύργου της Βαβέλ "Pieter Brueghel¨(ακόμα και το μη τελειωμένο μέρος του). Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία σε αυτό!
Έπειτα υπάρχει κάτω δεξιά το σλόγκαν:  "Ευρώπη: Πολλές γλώσσες Μία φωνή"
Φυσικά αναφέρεται στην πράξη του Θεού που μπέρδεψε τις γλώσσες για να μην τελειώσουν το έργο και στην δύναμη του ανθρώπου που κατάφερε να πετύχει την ένωση παρακάμπτοντας τον ίδιο.
Τέλος προσέξτε τα αστέρια στην κορυφή. Είναι αντεστραμμένες ανάποδες πεντάλφες.  Όπως γνωρίζετε ο συμβολισμός πίσω από τις ανεστραμμένες πεντάλφες είναι βαθύτατος και πολύπλοκος παραπέμποντας στο κακό.
Η αφίσα απαγορεύθηκε ύστερα από διαμαρτυρίες πολλών ανθρώπων ομάδων και ακτιβιστών.  Ωστόσο είναι άκρως αποκαλυπτικό φανερώνοντας τις εσωτερικές πεποιθήσεις των κατασκευαστών του κτιρίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η ΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

Το συγκεκριμένο άγαλμα βρίσκεται μπροστά στο κτίριο "Winstol Churchil".  Αναπαριστά τον Ελληνικό μύθο της αρπαγής της Ευρώπης από έναν λευκό ταύρο. 




 Ο ταύρος φυσικά ήταν ο Δίας που μαγεύτηκε από την ομορφιά της Ευρώπης και αποφάσισε να μεταμορφωθεί σε όμορφο λευκό ταύρο για να αποπλανήσει την γυναίκα. Ο ταύρος μάλιστα  στην αρχή φαινόταν απίστευτα ήρεμος προκειμένου να ξεγελάσει την Ευρωπή και να ανέβει στην ράχη του.  Όταν την ξεγέλασε, άρχισε να τρέχει ξέφρενα με αυτή στην ράχη του, δίχως να μπορεί να αντιδράσει η γυναίκα αναγκάστηκε να κρατηθεί πιο γερά από τα κέρατα του προκειμένου να μην σκοτωθεί.  Όταν σταμάτησε πήρε την αληθινή μορφή του και την ανάγκασε σε συνουσία.
Περίεργος μύθος με πολλές συμπτώσεις του σήμερα μια και η Ευρώπη παραδίδεται σιγά σιγά σε ύποπτους μηχανισμούς.
Mετάφραση από: vigilantecitizen

Κάποιοι θα πούνε πως τα παραπάνω είναι (;) μια ακόμα συνωμοσία και όπως λένε οι παντογνώστες και ειδικότερα οι πολιτικοί:  Μην πιστεύετε σε συνωμοσίες.. Το τέλος θα δείξει..
KATOXIKA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου