Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Ρέθυμνο: Υπέκυψε στα τραύματά του ο προπονητής που συνελήφθη χθες για παιδεραστία

Υπέκυψε σήμερα στα τραύματά του ο γυμναστής-προπονητής παιδιών σε ομάδα του Ρεθύμνου, που συνελήφθη χθες με την κατηγορία ότι ασελγούσε σε κορίτσια, τα οποία προπονούσε στον στίβο. Ο 50χρονος είχε αυτοτραυματιστεί χθες με μαχαίρι, στη  διάρκεια έρευνας της αστυνομίας στο σπίτι του.

Συγκεκριμένα, συνοδεία αστυνομικών οδηγήθηκε στο σπίτι του προκειμένου να γίνει έρευνα για τον εντοπισμό πειστηρίων για τη δράση του. Εκεί, ο 50χρονος - τα στοιχεία του δεν είχαν δημοσιοποιηθεί έως αργά χθες το βράδυ - πήρε ένα κουζινομάχαιρο και αυτοτραυματίστηκε στον λαιμό και το στομάχι. Ετσι, οδηγήθηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου όπου νοσηλεύθηκε τη νύχτα φρουρούμενος.

Προτού η κοινωνία του Ρεθύμνου συνέλθει από το σοκ της αποκάλυψης της δράσης του δασκάλου και προπονητή μπάσκετ Νίκου Σειραγάκη, ήρθε η νέα αποκάλυψη ότι ο 50χρονος προπονητής είχε ασελγήσει τουλάχιστον σε δύο κορίτσια. Τα συγκεκριμένα παιδιά βρήκαν το θάρρος και μίλησαν στους γονείς τους, οι οποίοι προχώρησαν σε καταγγελία στις Αρχές. Ο 50χρονος, που πρόσφατα είχε ανοίξει και δικό του γυμναστήριο, είχε τεθεί υπό παρακολούθηση από την Αστυνομία και χθες το απόγευμα συνελήφθη στον δρόμο έπειτα από ένταλμα που εκδόθηκε εις βάρος του.
Ο 50χρονος φέρεται να διατηρούσε φιλικές σχέσεις με τον Σειραγάκη, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, καταγγελίες για παιδεραστία έχουν γίνει και για τρίτο άτομο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου