Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

"Φτανει πια"! Αλυσίδα Αντίστασης Γυναικών Ελλάδας



Ξεκιναμε αρχικα διαδικτυακα με την βεβαιοτητα. πως απο τον Εβρο μεχρι το Καστελλοριζο, απο την Κρητη μεχρι την Κομοτηνη κι απο την Καρπαθο μεχρι την...
Σαμοθρακη ολες οι Ελληνιδες χερι με χερι, κρικος με κρικο θα φτιαξουμε την δικη μας αλυσιδα αντιδρασης , αγωνα, αγανακτησης, διεκδικησης του μελλοντος των γενεων που υπαρχουν και που ερχονται.

Ολες μαζι να δειξουμε πως ολα αυτα τα μεχρι στιγμης καταστροφικα αποτελεσματα, που λαμβανονται στα ξενα κεντρα ληψης αποφασεων κι ως επι το πλειστον απο ελληνικα αντρικα μυαλα, πρεπει να σταματησουν.

Ξερουμε πως ολα εχουν αποφασισθει πριν απο μας για μας.
Οπως ολοι οι Ελληνες ειμαστε λυπημενες, προβληματισμενες, αγχωμενες και συγχρονως θυμωμενες.
Γιατι ολα γινονται ερημην μας.
Γιατι μας εχουν υποτιμησει.
Γιατι μας εχουν βαλει στην ακρη.
Γιατι δεν μας αντιπροσωπευει πια κανεις.

Υπαρχουν καποιες αναιμικες και υπερ το δεον υποτονικες γυναικειες παρουσιες στη βουλη- με ελαχιστες εξαιρεσεις- που οχι μονο δεν τιμουν την γυναικεια αγωνιστικοτητα αλλα αντιθετα γραφοντας στα πανακριβα παπουτσια τους τις ψηφους που τις εξελεξαν, ψελλιζουν δηθεν αντιδραστικα τσιτατα και παιζουν χωρις ιχνος ντροπης και με υπερτατο θρασος το παιχνιδι της εκαστοτε εξουσιας.

Ξερουμε πως ο δρομος ειναι μακρυς και δυσβατος.
Ξερουμε πως θα μας κατηγορησουν οι καλοθελητες για δηθεν ακρατο, ακαιρο κι ισως ντεμοντε φεμινισμο.
Ειναι σιγουρο πως θα τους βολευε κατι τετοιο αλλα,
στο κινημα μας δεν υπαρχει ιχνος κομματικης τοποθετησης και ιχνος κοινωνικης αντιπαλοτητας.
δεν θελουμε σε καμια περιπτωση κομματικες ταμπελες και καπελωμενες καταστασεις.

Θελουμε γυναικες αποφασισμενες, χωρις κομματικα παθη και μισαλλοδοξιες, προβληματισμενες, θιγμενες, απολυμενες, μορφωμενες, αμορφωτες, απ ολα τα κοινωνικα στρωματα, να παλεψουμε για να ξεστρατισουμε την καταστροφη που ηδη μας εχει χτυπησει την πορτα και περιμενει να εγκατασταθει σε καθε ελληνικο σπιτι.

Η νοικοκυρα, η εργαζομενη, η ελευθερη επαγγελματιας, η καλλιτεχνις, η συνταξιουχος, η ανεργη, η μαθητρια, η φοιτητρια, η αγροτισσα απ ακρου εις ακρον της Ελλαδας ειναι αυτη που υφισταται ολα τα δεινα της καθημερινοτητας και της συνεπειας των πολιτικων αποφασεων και ειναι αυτη που πρεπει να ενταχθει και παλεψει για το κινημα μας.

Η Ελλαδα καταστρεφεται.
Η Ελλαδα ειναι στη μεση μιας πολιτικης καταστασης που σε καμια περιπτωση δεν λεγεται δημοκρατια αλλα εμφανιζει ολα τα στοιχεια ενος απολυταρχικου ολοκληρωτικου καθεστωτος κι εχει γινει βορα στα στοματα των αρπακτικων θηριων της ευρωπαικης ζουγκλας.

Η Ελλαδα ξεπουλιεται στους Ευρωπαιους μαυραγοριτες που σαν το κορακια περιμενουν να συλησουν για μια ακομη φορα το πτωμα της πατριδας μας.
Της πατριδας που αγαπαμε, της πατριδας που δεν θελουμε να δουμε προτεκτορατο κανενος φραγκολεβαντινου.

Της πατριδα που αιωνες εκανε πολιτιστικα φροντιστηρια στους αμαθεις του κοσμου και που ειχε ταρακουνησει νοητικα ολα τα ανενεργα ευρωπαικα μυαλα κι ολους αυτους που σημερα της κανουν το αφεντικο και που την χλευαζουν μεσα απο αθλια γερμανικα περιοδικα κι εφημεριδες. ποιοι? Αυτοι που μας χρωστανε !!!

Η Ελλαδα μεσα σ αυτον τον απεραντο πλανητη ηταν παντα μονη της.
Ολομοναχη. …με δηθεν φιλους που παντα εποφθαλμιουσαν κατι απ αυτην και με απειρους ξενομεριτες εχθρους που κατα καιρους την κυριευαν.
Μια μοναχικη βαρκα που μεσα στη θαλασσα της Μεσογειου προσπαθει να σταθει και να μη βουλιαξει απ τις τεχνικες τρικυμιες των ευρωπαιων καρεκλοκενταυρων .

Ελληνιδες ξυπνηστε!
Η εθνικη μας υποσταση και κυριαρχια εχει μπει υποθηκη στα τοκογλυφικα δανεια που εχουν παρει ολα αυτα τα χρονια ολες οι κυβερνησεις που εχουν περασει απ αυτον τον τοπο..

Ζουμε μια κατοχη.
Μια κατοχη απ τις πολλες που εχει ζησει η πατριδα μας.
Το ’41 γερμανοι και τωρα γερμανοι.
Τοτε κατοχη και τωρα κατοχη.
Τοτε πεινα και τωρα πεινα.

Αυτη τη φορα χωρις οπλικα συστηματα αλλα με συστηματικη κλοπη της ιδιας μας της ζωης.
Μας κλεβουν συστηματικα.
Ολοι αυτοι οι δικοι μας αλλα και οι ξενοι που μας πουλανε ειναι πλουσιοι.
Ολοι αυτοι οι αργομισθοι και τεμπεληδες δεν εχουν δουλεψει ποτε στη ζωη τους.
δεν ξερουν τι θα πει μεροκαματο, αχαραγο πρωινο ξυπνημα, δουλεια ολη μερα και μετα αγωνας και φροντιδα για την οικογενεια, το σπιτι και τα παιδια μεχρι το βραδυ και την αλλη μερα ξανα δουλεια στο δρομο, στα γραφεια, στα χωραφια αλλα και ανεργια, ανεχεια κι αγωνια για το αυριο.

Ολοι αυτοι και ολες αυτες με τα υπηρετικα προσωπικα, τις ντανταδες, τις βιλες, τις πισινες, τα life-style περιβληματα, τα ακριβα βουλευτικα αυτοκινητα πληρωμενα απ το αιμα το δικο μας παιζουν στην πλατη μας για συντεχνιακους λογους το πιο βρωμερο παιχνιδι της δικης τους επιβιωσης.

Εχουμε πολεμο κι αυτη τη φορα με περισσοτερα θυματα.
Αντισταση τοτε αντισταση και τωρα.
Τοτε οι γυναικες της πινδου τραβαγαν την ανηφορα του κακοτραχαλου βουνου πηγαινοντας πολεμοφοδια στους στρατιωτες μας.
Τωρα οι γυναικες της ελλαδας ας τραβηξουμε την ανηφορα που μας επεφυλαξε αυτη η προδοτικη, γελοια, ουσιωδως αχρηστη κι επικινδυνη κυβερνηση.

Διαδωστε το κινημα μας σαν μια γροθια στα δεινα που ερχονται.

Φτιαξτε στις περιοχες σας την δικη σας αλυσιδα κρικο με κρικο βαλτε μεσα τις μαναδες, τις γιαγιαδες, τις φιλες σας, τις συγγενισσες σας, τις συναδελφους σας, τις φιλες των φιλων σας κι ελατε να ενωσουμε ολους τους ελληνικους κρικους σε μια γερη κι αδιασπαστη ελληνικη γυναικεια αλυσιδα αντιδρασης με την ελπιδα πως σε λιγο καιρο αυτοι οι κρικοι θα ενωθουν με τους κρικους των γυναικων της Ευρωπης και θα γιγαντωσουν το κινημα μας.

Ολες εμεις οι ελληνιδες γυναικες ειμαστε εδω.
Δεν μας ψηφισε κανεις αλλα εμεις αψηφουμε τους καταστροφεις.
Δεν μας ψηφισε κανεις γι αυτο μπορουμε και δικαιουμαστε να μιλαμε.
Το ξερουμε πως μπορουμε να αλλαξουμε τον μικροκοσμο που μας επιβαλλουν να ζησουμε εμεις και τα παιδια μας απο δω κι εμπρος.

Η Ελλαδα αντιστεκεται.
Οι Ελληνιδες γυναικες ειναι παρουσες και μαχιμες.
Για καποιους ο μεσαιωνας ειναι εδω.
Για μας δεν υπαρχει…
Γιατι δεν παρακαλαμε κανεναν.

Απαιτουμε....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου