Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Πανικοβλήθηκε το πολιτικό σύστημα απο τις αντιδράσεις των οργανωμένων


Είναι γνωστό τόσα χρόνια, οτι οι εκάστοτε κυβερνήσεις "αφήνουν" τους οργανωμένους όλων των ομάδων να εκτονώνονται στο γήπεδο,...
για να μην εκτονωθούν πουθενά αλλού για όσα συμβαίνουν στην κοινωνία, για όσα συμβαίνουν γύρω τους, για όσα συμβαίνουν στην οικογενειά τους.

Την τελευταία όμως εβδομάδα φαίνετε οτι και αυτό το κομμάτι της Ελληνικής κοινωνίας ξύπνησε, με αποτέλεσμα να έχει πανικοβάλλει το πολιτικό σύστημα γενικότερα.
Η αρχή έγινε απο τον αγώνα του Champions League Ολυμπιακός - Ντόρμουντ , όπου όλο το γήπεδο φώναζε συνθήματα κατά των οικονομικών κατακτητών μας δηλ. των Γερμανών, αλλά και κατά του πολιτικού συστήματος.

Η συνέχεια δόθηκε στην Θεσσαλονίκη και στον αγώνα του ΠΑΟΚ για το κύπελλο Uefa, οπου εν χορώ όλοι βρίζανε τον πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου, την οικογενειά του και τους πολιτικούς.

Τα χθεσινοβραδυνά όλοι πλέον τα ξέρετε. Ενα πανό σηκώθηκε για τα λαμόγια τους βο(υ)λευτές, ενας βολεμένος διαιτητής θίχτηκε , και ενα γήπεδο ξέσπασε για την αποφασή του να διακόψει τον αγώνα για εναν τέτοιο πανό που αντιπροσωπεύει το 99% του κόσμου.
Ο πανικός τους φαίνεται και απο το γεγονός οτι το ΟΑΚΑ γέμισε ασφαλίτες και ΜΑΤ ώστε να βρεθεί το πανό και να τιμωρηθούν οι "υπεύθυνοι" , πράξη που μας παραπέμπει σε πραγματικές εποχές Χούντας.

Είναι δεδομένο οτι θα κάνουν τα πάντα ώστε να κάμψουν την αντίδραση του κόσμου.


Πάντως μην τους φανεί παράξενο πλέον, αν οι οργανωμένοι του Ολυμπιακού, Παναθηναικού, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Άρη βρίζουν ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τους προδότες, το πολιτικό σύστημα και την Χούντα. Μην τους φανεί παράξενο αν αυτό επεκταθεί σε όλα τα γήπεδα της Ελλάδας...
πηγη tromaktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου